ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Κυριακή στη γη – Η Άνοιξη της Αθήνας» ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Η ΜΚΟ "Οργάνωση Γη" ξεκινά κάθε Κυριακή από τις 3 Μαρτίου (10.00- 17.00) τις "Κυριακές στη γη" στο Κέντρο της Γης. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Με κεντρικό άξονα την "συλλογική κουζίνα" και σύνθημα «Never eat alone» η Οργάνωση Γη σάς προτρέπει να εξερευνήσετε τρόπους βελτίωσης των όρων διαβίωσης του σύγχρονου ανθρώπου, για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, ξεκινώντας από τη διατροφή που αποτελεί το «καύσιμο» για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τη "συλλογική κουζίνα" πλαισιώνουν δράσεις που αναπτύσσονται παράλληλα κάθε Κυριακή, οι οποίες είναι:

- Μαθήματα κηπουρικής
- δραστηριότητες για παιδιά σε συνεργασία με το ΠΑΙΧΝΙΔΑΓΩΓΕΙΟ
- ποδήλατο στο πάρκο
- γιόγκα
- πάγκος βιολογικών λαχανικών συντροφιά με «Το ραδίκι»
- ομιλίες, συζητήσεις, εκθέσεις

Αναλυτικά το πρόγραμμα Μαρτίου:

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013: Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας: "Ο πλανήτης στο πιάτο" του Παύλου Γεωργιάδη - Ομιλία Παύλου Γεωργιάδη: "Οι τροφές του κόσμου, η έννοια της τοπικής διατροφής". Γνωριμία με την ινδική κουζίνα. Μαγειρεύει η Άντζυ από το twominutesangie.blogspot.com

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013: "Αποκριές": Γιορτάζετε τις αποκριές, πληροφορείστε για παραδόσεις από την κεντρική, ορεινή Ελλάδα. Μαγειρεύει η Άντζυ από το twominutesangie.blogspot.com

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013: "Προτάσεις για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας - Ο μεζές της πρώτης Άνοιξης!" Μαγειρεύει η σεφ Ευδοκία Φυλακούρη από το εστιατόριο "Καλλίστη". Μαθαίνετε να φτιάχνετε χαρταετό κι ενημερωνόσαστε για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της θαλάσσιας ρύπανσης και της υπεραλίευσης.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013: Με αφορμή το παραδοσιακό πιάτο του Ευαγγελισμού "μπακαλιάρος σκορδαλιά" μαγειρεύει ο σεφ του εστιατορίου "Aleria" Γκίκας Ξενάκης.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013: "Σπαράγγι - Αγγινάρα - Κουκί": Γνωριμία με τις γεύσεις της πρώτης άνοιξης!. Μαγειρεύει η Αντζυ από το twominutesangie.blogspot.com "
Ειδική εκδήλωση έκπληξη για την πράσινη επιχειρηματικότητα.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Κυριακή στη Γη: Κάθε Κυριακή από τις 10.00 το πρωί
στο Κέντρο της Γης (Λεωφόρος Δημοκρατίας 67 Ίλιον, πλησίον Πάρκου Τρίτση)
Πληροφορίες στη σελίδα www.ogi.gr ή στο τηλέφωνο 2102325380.

Λίγα λόγια για την Οργάνωση ΓΗ

Η Οργάνωση Γη είναι μία νεοσύστατη ελληνική Μη Κυβερνητική , μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από τις αρχές της βιωσιμότητας. Οι δράσεις της στοχεύουν στην συμφιλίωση της περιβαλλοντικής προστασίας με την οικονομική δραστηριότητα και την κοινωνική πρόοδο. Προτρέπει τον σύγχρονο άνθρωπο να εξερευνήσει στην καθημερινότητα του, τρόπους ανάπτυξης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του παρόντος, χωρίς να υποθηκεύουν την δυνατότητα των μελλοντικών γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες.

Διαφέρει από άλλες περιβαλλοντικές ΜΚΟ επειδή πιστεύει ότι τα περιβαλλοντικά προβλήματα είναι πρωτίστως κοινωνικά προβλήματα. Δεν χρησιμοποιεί απειλητικά για την ανθρώπινη ψυχολογία επιχειρήματα για να πείσει για την κατεύθυνση μίας βιώσιμης ανάπτυξης επειδή πιστεύει στο ενεργειακό αισιόδοξο συναίσθημα που προκαλεί στον άνθρωπο η επαφή με τη Γη. Αποτελεί η ίδια μέσω της δράσης της ένα παράδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης στο χώρο που δραστηριοποιείται και λειτουργεί στο Κέντρο της Γης. (εντός του αστικού ιστού, στο Ίλιον).



ΠΗΓΗ: entertainment.in.gr

Σχόλια

SpiderMetrix