Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 14 ΚΑΙ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Την ευκαιρία σε νέους έως 25 ετών να παρακολουθήσουν δύο παραστάσεις του δωρεάν, δίνει το Εθνικό Θέατρο. Συγκεκριμένα διαθέτει δωρεάν εισιτήρια για την παράσταση «Το έπος του Διγενή Ακρίτη» την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και την «Ελένη» του Ευριπίδη την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Σε ανακοίνωσή του, το Εθνικό Θέατρο αναφέρει ότι «αναζητώντας καινούργιους τρόπους για να υποστηρίξει τους νέους και να τους φέρει πιο κοντά στην τέχνη του θεάτρου θέατρο ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και διαθέτει έναν αριθμό δωρεάν εισιτηρίων για νέους έως 25 ετών για δύο παραστάσεις του που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες».

Η διάθεση των εισιτηρίων και για τις δύο παραστάσεις θα ξεκινήσει από τα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου στο κτίριο Τσίλλερ (Αγίου Κωνσταντίνου 22-24) την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 10:00 π.μ.

Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας και είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας για την προμήθεια των εισιτηρίων.

Το έπος του Διγενή Ακρίτη

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναπλάθει σκηνικά το λόγο και τις εντυπωσιακές εικόνες ενός μοναδικού έπους Από τις 14 Φεβρουαρίου, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στην Αίθουσα Εκδηλώσεων.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λιγνάδης
Παίζουν: Γρηγόρης Γαλάτης, Χαρά Ιωάννου, Βασίλης Καραμπούλας, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Δάφνη Μαρκάκη, Αντώνης Πριμηκύρης, Δημήτρης Σαμόλης, Γιωργής Τσουρής

Ελένη, του Ευριπίδη

Η Ελένη του Ευριπίδη ζωντανεύει με τη σκηνοθετική ματιά του νέου σκηνοθέτη Δημήτρη Καραντζά κάθε Κυριακή από τις 17 Φεβρουαρίου στο φουαγέ της Νέας Σκηνής «Νίκος Κούρκουλος».

Μετάφραση: Δημήτρης Δημητριάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραντζάς
Παίζουν: Χαρά Ιωάννου, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Αντώνης Πριμηκύρης, Δημήτρης Σαμόλης

ΠΗΓΗ: www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix