ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Πανελλήνιο πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τα σοβαρά οφθαλμολογικά νοσήματα βρίσκεται σε εξέλιξη από το Δεκέμβριο του 2012, από την Ελληνική Ομοσπονδία Οφθαλμολογικών Εταιρειών (Ε.Ο.Ο.Ε.).

Πρόκειται για μια συντονισμένη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των Ελλήνων πολιτών στα σοβαρά νοσήματα του οφθαλμού, με κεντρικό τίτλο «Μαζί βλέπουμε τη ζωή ομορφότερη», η οποία έχει σαν στόχο την αναχαίτιση της ανοδικής πορείας τους και στη χώρα μας, όπως αυτή καταγράφεται από τους ειδικούς τα τελευταία χρόνια. Η ανάληψη της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας πραγματοποιείται με γνώμονα την αναγκαιότητα για άμεση ενίσχυση της ενημέρωσης του ελληνικού πληθυσμού, με απώτερο στόχο τη συνολική προστασία του αγαθού της όρασης, ειδικότερα, μάλιστα, σε περιοχές με δύσκολη υγειονομική πρόσβαση.

Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα, διάρκειας ενός έτους (Δεκέμβριος 2012 – Δεκέμβριος 2013), περιλαμβάνει τη διεξαγωγή επιστημονικών ημερίδων για το τοπικό ιατρικό δυναμικό, καθώς και ενημερωτικών εκδηλώσεων για την έγκυρη ενημέρωση του Κοινού.

Ταυτόχρονα, συμβάλλοντας στη γενική προσπάθεια, η Γεωργία Γερογιάννη και ο Φώτης Φλεβοτόμος, δύο απόφοιτοι της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) με πρόβλημα όρασης, θα εκθέσουν τα έργα τους σε κάθε επιλεγμένη πόλη (Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αθήνα) στην ειδική Έκθεση Εικαστικών Τεχνών «Eye Create», στοχεύοντας, μέσα από την Τέχνη, στην ευαισθητοποίηση του ευρύτερου πληθυσμού στο θέμα της προάσπισης της όρασης.

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος
Επιπλέον, μια από τις κεντρικότερες δράσεις του προγράμματος αποτελεί η διενέργεια δωρεάν προληπτικών και διαγνωστικών οφθαλμολογικών εξετάσεων, με τη συμβολή της ειδικής Κινητής Οφθαλμολογικής Μονάδας «ΙΡΙΣ» των Γιατρών του Κόσμου. Οι εξετάσεις στοχεύουν στον έλεγχο σοβαρών νοσημάτων που μπορεί να οδηγήσουν σε τύφλωση, όπως το γλαύκωμα, η παιδική αμβλυωπία, οι παθήσεις του αμφιβληστροειδούς, όπως η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και η αποκόλληση, οι παθήσεις της ωχράς κηλίδας, οι διαθλαστικές ανωμαλίες κ.τ.λ.

Πέραν των βασικών πόλεων της εκστρατείας, το κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου θα επισκεφθεί και πλήθος άλλων περιοχών της Ελλάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του 2013. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στα κατά τόπους πολυιατρεία των Γιατρών του Κόσμου, καθώς και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που παραχωρούνται από τους Δήμους των επιλεγμένων πόλεων και των γύρω περιοχών κάθε Περιφερειακής Ενότητας.

Το συνολικό έργο δε θα μπορούσε παρά να «αγκαλιάζει» και την ακριτική Ελλάδα καθώς στις δράσεις του έχει συμπεριλάβει και την «αναδοχή» του Καστελλόριζου τον Ιούνιο 2013, για ένα έτος, όπου το κλιμάκιο των επιστημόνων και των υπολοίπων συνεργαζόμενων φορέων θα συμμετάσχει στην ενημερωτική εκδήλωση του τοπικού κοινού και θα διενεργεί επί τρεις ημέρες δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους. Όσοι διαγιγνώσκονται με σοβαρό οφθαλμολογικό νόσημα που θέτει σε κίνδυνο την όρασή τους, θα παραπέμπονται για περαιτέρω ιατρική διερεύνηση στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, με την ευγενική υποστήριξη της Novartis.

Η παροχή τέτοιων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας και πρόληψης σε όλες τις περιοχές, πέραν του προσδιορισμού των ατόμων με άμεση ανάγκη θεραπείας, θα εξυπηρετήσει και έναν άλλο, σημαντικό στόχο: θα βοηθήσει, μέσω των δεδομένων που θα συλλεγούν, στην καταγραφή του προβλήματος ανά περιοχή και θα παράσχει στατιστικά συμπεράσματα για τη γενική Οφθαλμολογική υγεία του πληθυσμού της χώρας μας. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τέλος του προγράμματος και θα αποτελέσουν, ουσιαστικά, το «Προφίλ Οφθαλμολογικής Υγείας» των Ελλήνων για το 2013.

Οι επόμενες στάσεις...
Επόμενοι «σταθμοί» είναι η Θεσσαλονίκη στις 9-16 Φεβρουαρίου (πολυχώρος Μύλος), τα Ιωάννινα στις 1-8 Ιουνίου (ξενοδοχείο Du Lac), το Καστελλόριζο στις 27-30 Ιουνίου (Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μεγίστης) και η Αθήνα στις 12-19 Οκτωβρίου 2013 (Ιωνικό Κέντρο Αθηνών).




ΠΗΓΗ: health.in.gr

Σχόλια

SpiderMetrix