Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Γίνετε μέλη στο zampple.com και δοκιμάστε διάφορα προϊόντα εντελώς δωρεάν.

  • Οι καταναλωτές γίνονται μέλη
Το zampple αυτή τη στιγμή λειτουργεί σε πιλοτικό επίπεδο, με πολύ περιορισμένο αριθμό μελών. Εάν όμως επιθυμείτε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στην επόμενη φάση – επίσης περιορισμένος αριθμός μελών – με το άνοιγμα του φυσικού καταστήματος τον Ιανουάριο του 2013, μπορείτε να κάνετε προεγγραφή τώρα.

  • Οι εταιρίες προσφέρουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες δωρεάν
Το zampple αναλαμβάνει να συντονίσει τη δειγματοδιανομή νέων προϊόντων, που πολλές εταιρίες κάνουν ούτως ή άλλως, σε ένα κοινό χώρο και κάτω από τις καταλληλότερες συνθήκες. Επιπλέον, το zampple προσφέρει τη δυνατότητα στις εταιρίες να μάθουν πολύ εύκολα και γρήγορα τη γνώμη των καταναλωτών για αυτά, αφού τα δοκιμάσουν.
  • Τα μέλη επισκέπτονται το κατάστημα κι επιλέγουν
Τα μέλη του zampple μπορούν να επισκέπτονται το κατάστημα κάθε μήνα και να επιλέγουν αρχικά 6 προϊόντα κάθε φορά – συνολικής αξίας άνω των €300 το χρόνο – για να δοκιμάσουν στο σπίτι τους, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών. Μπορεί όμως κάποιος να δοκιμάζε 8, ακόμη και 10 προϊόντα σε κάθε επίσκεψη.
  • Δοκιμάζουν στο σπίτι, αξιολογούν και βελτιώνουν
Στο zampple, τα μέλη έχουν απόλυτη ελευθερία και έλεγχο για το πότε θα έρθουν, τι θα δοκιμάσουν και πώς θα το αξιολογήσουν, συμπληρώνοντας ένα γρήγορο online ερωτηματολόγιο (3-4 λεπτών). Το zampple φροντίζει ώστε οι μεμονωμένες γνώμες των καταναλωτών να ακουστούν και να βελτιώσουν προϊόντα και υπηρεσίες για όλους!* Το 1ο κατάστημα με δωρεάν προϊόντα μόνο για μέλη ανοίγει τις πόρτες του στην Αθήνα, τον Ιανουάριο του 2013!

** Το Zampple θα δεχθεί περιορισμένο αριθμό μελών.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος αυτής της μοναδικής λέσχης τότε το πρώτο βήμα είναι να κάνετε
αίτηση εγγραφής! Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν, δεν σας δεσμεύει και κοστίζει λιγότερο από €3,10 το μήνα! Η συνδρομή σας θα καταβληθεί με την πρώτη σας επίσκεψη στο κατάστημα του zampple. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

1 σχόλιο:

  1. δεν είναι δωρεάν απαιτείται εγγραφή ετήσια, εξαμινιαία ή μηνιαία συνδρομή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SpiderMetrix