ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Γίνετε μέλη στο zampple.com και δοκιμάστε διάφορα προϊόντα εντελώς δωρεάν.

  • Οι καταναλωτές γίνονται μέλη
Το zampple αυτή τη στιγμή λειτουργεί σε πιλοτικό επίπεδο, με πολύ περιορισμένο αριθμό μελών. Εάν όμως επιθυμείτε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στην επόμενη φάση – επίσης περιορισμένος αριθμός μελών – με το άνοιγμα του φυσικού καταστήματος τον Ιανουάριο του 2013, μπορείτε να κάνετε προεγγραφή τώρα.

  • Οι εταιρίες προσφέρουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες δωρεάν
Το zampple αναλαμβάνει να συντονίσει τη δειγματοδιανομή νέων προϊόντων, που πολλές εταιρίες κάνουν ούτως ή άλλως, σε ένα κοινό χώρο και κάτω από τις καταλληλότερες συνθήκες. Επιπλέον, το zampple προσφέρει τη δυνατότητα στις εταιρίες να μάθουν πολύ εύκολα και γρήγορα τη γνώμη των καταναλωτών για αυτά, αφού τα δοκιμάσουν.
  • Τα μέλη επισκέπτονται το κατάστημα κι επιλέγουν
Τα μέλη του zampple μπορούν να επισκέπτονται το κατάστημα κάθε μήνα και να επιλέγουν αρχικά 6 προϊόντα κάθε φορά – συνολικής αξίας άνω των €300 το χρόνο – για να δοκιμάσουν στο σπίτι τους, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών. Μπορεί όμως κάποιος να δοκιμάζε 8, ακόμη και 10 προϊόντα σε κάθε επίσκεψη.
  • Δοκιμάζουν στο σπίτι, αξιολογούν και βελτιώνουν
Στο zampple, τα μέλη έχουν απόλυτη ελευθερία και έλεγχο για το πότε θα έρθουν, τι θα δοκιμάσουν και πώς θα το αξιολογήσουν, συμπληρώνοντας ένα γρήγορο online ερωτηματολόγιο (3-4 λεπτών). Το zampple φροντίζει ώστε οι μεμονωμένες γνώμες των καταναλωτών να ακουστούν και να βελτιώσουν προϊόντα και υπηρεσίες για όλους!



* Το 1ο κατάστημα με δωρεάν προϊόντα μόνο για μέλη ανοίγει τις πόρτες του στην Αθήνα, τον Ιανουάριο του 2013!

** Το Zampple θα δεχθεί περιορισμένο αριθμό μελών.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος αυτής της μοναδικής λέσχης τότε το πρώτο βήμα είναι να κάνετε
αίτηση εγγραφής! Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν, δεν σας δεσμεύει και κοστίζει λιγότερο από €3,10 το μήνα! Η συνδρομή σας θα καταβληθεί με την πρώτη σας επίσκεψη στο κατάστημα του zampple. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σχόλια

  1. δεν είναι δωρεάν απαιτείται εγγραφή ετήσια, εξαμινιαία ή μηνιαία συνδρομή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix