Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013, θα αρχίσει η δωρεάν διανομή τού Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για τους δικηγόρους και τους ασκούμενους δικηγόρους, αλλά και τους φοιτητές των τριών Νομικών σχολών της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή). Και οι δύο αυτές εκδόσεις των Κωδίκων είναι απόλυτα επικαιροποιημένες, σύμφωνα με τις πρόσφατες νομοθετικές αλλαγές, και υλοποιήθηκαν με πρωτοβουλία τού προέδρου τού Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), Γ. Αδαμόπουλου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση τού ΔΣΑ, οι Κώδικες θα διατεθούν δωρεάν στους φοιτητές των Νομικών σχολών «ενόψει τής -για πρώτη φορά στα δεδομένα- κρατικής αδυναμίας να καλυφθεί το κόστος έκδοσης και διανομής των Κωδίκων».

Ο ΔΣΑ και οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Θεσσαλονίκης και Ροδόπης, στις έδρες των οποίων υφίστανται Νομικές σχολές, συγχρηματοδότησαν το έργο αυτό, «με στόχο η παροχή τού εν λόγω αναγκαίου για την καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους εργαλείου, να συμβάλλει στη διευκόλυνση τής ακαδημαϊκής πορείας των φοιτητών».

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix