ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΓΙΝΕΤΕ "ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Πρεσβευτής Επιθυμιών μπορεί να γίνει οποιοδήποτε μέλος θελήσει να αναβαθμίσει το προφίλ του στις Επιθυμίες. Πρεσβευτές είναι τα μέλη που μπορούν να συμμετέχουν στα Προγράμματα Επιθυμιών. Η διαδικασία είναι η εξής:

  • Δημοσιεύεται ένα νέο Προγράμματα Επιθυμιών που αφορά κάποιο καινούριο προϊόν της αγοράς
Επιλέγουμε αυτούς τους Πρεσβευτές Επιθυμιών που είναι πιθανότερο να δείξουν ενδιαφέρον - π.χ. μητέρες όταν πρόκειται για νέα παιδικά προϊόντα ή αθλητικούς τύπους για αθλητικά προϊόντα.
Εάν αναγνωριστείτε ως ένα από αυτά τα άτομα, τότε σας αποστέλλεται η πρόσκληση συμμετοχής μέσω email.

  • Εσείς αποφασίζετε εάν το Project είναι κατάλληλo για εσάς ή όχι
Το email της πρόσκλησης περιέχει όλες τις βασικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε εάν θέλετε να συμμετάσχετε ή όχι.
Διοργανώνονται νέα Προγράμματα Επιθυμιών συνέχεια, οπότε καλό είναι να συμμετέχετε μόνο σε εκείνα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν, καθώς θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να εξοικειωθείτε με το προϊόν και να διαδώσετε τα νέα.
Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να συμμετάσχετε, απλώς συμπληρώνετε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο και υποβάλετε την αίτησή σας για μια θέση στην ομάδα του Project. Εάν υπάρξει υπέρογκος αριθμός αιτήσεων, θα επιλέξουμε μόνο τους πιο κατάλληλους (για το συγκεκριμένο προϊόν) Πρεσβευτές. Και σε αυτή την περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε μέσω email.
  • Σας προσφέρεται χωρίς χρέωση το Πακέτο Πρεσβευτή
Εάν συμμετάσχετε σε ένα Project, το πρώτο πράγμα που θα λάβετε χωρίς χρέωση είναι ένα Πακέτο Πρεσβευτή, όπως το αποκαλούμε, γεμάτο πληροφορίες και δείγματα του νέου προϊόντος. Το προϊόν αυτό βέβαια, μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μια νέα σειρά προϊόντων για τη φροντίδα των μαλλιών έως ένα απορρυπαντικό νέου τύπου για το πλυντήριο ρούχων.
  • Διαδώστε το
Όσα περισσότερα άτομα δοκιμάσουν το καινούριο προϊόν, τόσο το καλύτερο. Οπότε ακόμα και εάν εξαντλήθηκαν τα δωρεάν δείγματα ή τα κουπόνια σας, μπορείτε να διαδώσετε τα νέα σε φίλους, συγγενείς και συναδέλφους.
  • Συγκεντρώστε Αστέρια Πρεσβευτή
Κάθε φορά που συμμετέχετε σε ερωτηματολόγιο κάποιου Project ή στέλνετε αναφορά συζήτησης, θα κερδίζετε Αστέρια Πρεσβευτή. Τα αστέρια δείχνουν πόσο ενεργή είστε και πόση εμπειρία έχετε ως Πρεσβευτής Επιθυμιών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα κάντε κλικ εδώ.

Σχόλια

SpiderMetrix