ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

"ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗ ΑΓΑΠΗΣ" ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

Ένα πλήρες κατάστημα ενδυμάτων εγκαινίασε και έθεσε σε λειτουργία η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας στην Τρίπολη.

Πρόκειται για την «Ιματιοθήκη αγάπης» που οργανώθηκε από την εθελοντική Ομάδα Νέων Γυναικών «Σύναξις» της Μητροπόλεως, υπό την επίβλεψη του πρωτοσύγκελου αρχιμανδρίτη Θεόκλητου Ντούλια, για να στηρίξει οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και ανέργους.

Στην ιματιοθήκη, που φιλοξενείται στο πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως, στην πλατεία Ανεξαρτησίας, μπορούν να προμηθευτούν καινούργια ρούχα και παπούτσια αναξιοπαθούντες, ενώ, όπως σημείωσε ο μητροπολίτης Μαντινείας Αλέξανδρος με δηλώσεις του, η «ζωή» της ιματιοθήκης εξαρτάται από την προσφορά όλων και κάλεσε όσους έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν την προσπάθεια που κάνει η τοπική Εκκλησία.

Η δραστήρια Ομάδα Νέων Γυναικών «Σύναξις» έχει αναπτύξει αξιόλογο φιλανθρωπικό έργο και από την «Ιματιοθήκη αγάπης» βοηθήθηκαν τον τελευταίο χρόνο 700 οικογένειες, ενώ προσφέρθηκαν διάφορα είδη που είχαν ανάγκη στους συλλόγους πολυτέκνων και τριτέκνων, στο Γηροκομείο Τριπόλεως, τον Οίκο Τυφλών Τρίπολης, το Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης, το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η «Ιματιοθήκη αγάπης» είναι ανοικτή κάθε Δευτέρα πρωί από τις 9.00 έως τις 11.00 και κάθε Πέμπτη απόγευμα από τις 4.00 έως τις 6.00, όπου δέχεται προσφορές ρουχισμού και παράλληλα διανέμει ρούχα και παπούτσια.


ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

Σχόλια

SpiderMetrix