ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ

Η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία σε συνέχεια του κύκλου προβολών της με τίτλο «Ημερολόγιο ταινιών» προβάλλει την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στις 20:00 την ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.

Σκοπός των προβολών είναι -πέρα από το να δούμε ή να ξαναθυμηθούμε διαμάντια της έβδομης τέχνης- η συζήτηση και ο προβληματισμός που ξεκινούν από τη θεματική μιας ταινίας. Θεματική που με συναρπαστικό τρόπο θέτει το εύρημα όλης της προβληματικής της με την εντελώς βέβαια προσωπική αισθητική του δημιουργού της, αλλά και η ανάγκη για συνάντηση των ανθρώπων.

Η προβολή θα γίνει στον πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας, Μαιζώνος 139 και Παντανάσσης 4ος όροφος (έναντι Δημαρχιακού Μεγάρου) στην Πάτρα με ελεύθερη είσοδο. Τη διοργάνωση προβολής και τη συζήτηση με το κοινό συντονίζουν οι Π. Καρώνης και Κ. Κυριακόπουλος.
Ώρα προσέλευσης 7.45μμ.
Έναρξη προβολής 8.00μμ.

Χώρα προέλευσης: διαβάστε πληροφορίες για την ταινία

Επιπλέον, η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία σε μια ευρύτερη συζήτηση με θέμα την οικογένεια, τον έρωτα, την παράδοση, τις σχέσεις των ανθρώπων στις σημερινές μεγαλουπόλεις, ζητήματα που αποτελούν βασικές θεματικές στον κινηματογράφο του Αντρέ Τεσινέ (André Téchiné), παρουσιάζει ένα τριήμερο αφιέρωμα στο σκηνοθέτη στις 11, 12 και 13 Ιανουαρίου 2013 με ελεύθερη είσοδο στον ίδιο πάντα χώρο.
Μετά τις προβολές ακολουθεί συζήτηση.

Το έργο του Τεσινέ στρέφεται απευθείας στο θεατή του, τον ανάγει σε συνομιλητή, τον προκαλεί να συζητήσει μαζί του, να του απαντήσει, να συμπληρώσει ή να αναιρέσει τα τυχόν κενά, με μια λέξη να συνδιαλλαγεί μαζί του. Μετά το πέρας κάθε προβολής θα ακολουθεί συζήτηση πάνω στη θεματική της ταινίας. Το αφιέρωμα επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Καρώνης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Παρασκευή 11/1/13
• Ένας ακραίος έρωτας (Alice et Martin), στις 20:00

Σάββατο 12/1/13
• Η αγαπημένη μου εποχή (Ma Saison Préférée), στις 20:00

Κυριακή 13/1/13
• Μακριά από τα μάτια του κόσμου (Les Égarés), στις 17:30
• Ο χρόνος που κυλά (Les Temps Qui Changent), στις 20:00

ΜΙΚΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕ ΤΕΣΙΝΕ
Ο Γάλλος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και κριτικός του κινηματογράφου Αντρέ Τεσινέ, γεννήθηκε 13 του Μάρτη 1943 στο Tarn et Garonne. Ξεκίνησε την καριέρα του ως θεωρητικός του κινηματογράφου αρθρογραφώντας στο περιοδικό Cahiers du Cinéma κατά τα έτη 1964 - 1968 και στράφηκε –όπως και αρκετοί άλλοι συντάκτες του ίδιου περιοδικού– από τη θεωρία στην πράξη, κάνοντας ταινίες διαφόρων ειδών και θεμάτων.
Το 1969 γύρισε την πρώτη του ταινία με τίτλο Η Πολίνα φεύγει (Paulina s'en va) αλλά ήταν η ταινία Επαρχιακή Γαλλία (Souvenirs d'en France, 1974), που μας γνώρισε τον ιδιοφυή σκηνοθέτη.
Συνέχισε με ταινίες όπως Μπαρόκο (Barocco, 1976) και Αδελφές Μπροντέ (Les soeurs Bronte, 1979).
Το 1981 με την ταινία Ξενοδοχείο της Αμερικής (Hôtel des Ameriques), ξεκίνησε την επιτυχημένη συνεργασία του με την Κατρίν Ντενέβ, η οποία συνεχίστηκε με ταινίες όπως Η σκηνή του εγκλήματος (Le lieu du crime, 1986) και Η αγαπημένη μου εποχή (Ma saison préferé, 1993). Έχει συνεργαστεί επίσης με μια πλειάδα από σπουδαίους ηθοποιούς όπως η Ζαν Μορό, η Ζιλιέτ Μπινός, ο Ντανιέλ Οτέιγ κ.ά.
Το 1985 με το φιλμ Ραντεβού (Rendez-vous) κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας στο φεστιβάλ των Κανών.
Το 1995 κέρδισε τα βραβεία César: καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου για την ταινία του Άγρια βλαστάρια (Les roseaux sauvages, 1994).
Το 2003, απονεμήθηκε στον André Téchiné το Βραβείο René Clair για όλη τη δουλειά του.
Άλλες ταινίες του είναι: Τις μικρές ώρες της νύχτας (Les voleurs, 1996), Ένας ακραίος έρωτας (Alice et Martin, 1998), Μακριά από τα μάτια του κόσμου (Les Égarés, 2003), Ο χρόνος που κυλά (Les Temps qui changent, 2004), La fille du RER (2009), Impardonnables (2011).

Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού
ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr




ΠΗΓΗ: entertainment.in.gr

Σχόλια

SpiderMetrix