ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ SUPERMARKET ΚΑΙ ΙΑΤΡΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χίλιες δωροεπιταγές και πακέτα βασικών αγαθών, δωρεά αλυσίδων σούπερ μάρκετ, και εξακόσιες ιατρικές διαγνωστικές εξετάσεις, δωρεά ιδιωτικών ιατρικών κέντρων, θα διανεμηθούν την επόμενη Πέμπτη σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, μέσω των μητροπόλεων του νομού Θεσσαλονίκης και κοινωνικών φορέων (Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών, Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών, Σύλλογος Πολυτέκνων, Γιατροί του Κόσμου και Μέριμνα των Πτωχών). Η σχετική δράση παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στην αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης ενώ, όπως έγινε γνωστό η αξία των τροφίμων υπολογίζεται σε 20.000 ευρώ και των ιατρικών εξετάσεων σε 30.000 ευρώ τουλάχιστον.

Συγκεκριμένα, τις δωροεπιταγές και τα πακέτα τροφίμων θα προσφέρουν γνωστά σούπερ μάρκετ ενώ τις διαγνωστικές εξετάσεις θα κάνουν δύο Ιατρικά Κέντρα. Από τη δράση εκτιμάται ότι θα ωφεληθούν 1600 περίπου οικογένειες. Παράλληλα, όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, θα επαναληφθεί, για δεύτερη χρονιά, η δράση για τη συγκέντρωση παιχνιδιών για τα παιδιά που διαμένουν σε ιδρύματα της πόλης ενώ θα γίνει διανομή τροφίμων σε απόρους, αξιοποιώντας ευρωπαϊκά προγράμματα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου οι εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων και των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν για την ανακούφιση των αναγκών των απόρων ενώ υπογραμμίστηκε ότι είναι ιδιαίτερα μεγάλες οι ανάγκες για φάρμακα και ιδιαίτερα εμβόλια. «Χρειαζόμαστε 3.500 ευρώ το μήνα μόνο για εμβόλια και όλη η σχετική δράση των Γιατρών του Κόσμου είναι αυτοχρηματοδοτούμενη» σημείωσε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος της οργάνωσης, για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, Μελίνα Χαχαμίδου.

Επ’ αυτού ο αντιπεριφερειάρχης επισήμανε ότι μετά τις γιορτές θα επαναληφθεί δράση για τη συγκέντρωση φαρμάκων, αντίστοιχη εκείνης που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Σχόλια

SpiderMetrix