ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ SAXO BANK

Δωρεάν σεμινάριο διοργανώνει η SAXO BANK με θέμα: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ CFDS.

Συμβόλαια επί της Διαφοράς Μετοχών και Δεικτών CFDs

Ώρες: 17.30 – 20.00
Ημερoμηνία: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012
Χώρος Διεξαγωγής: Βασιλίσσης Σοφίας 4, 10674 Αθήνα
Κόστος: Δωρεάν

Εισηγητής: Ελευθέριος Μουχτάρογλου


ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ


ΣΚΟΠΟΣ
Τα Συμβόλαια επί της Διαφοράς CFDs είναι ένα επενδυτικό προϊόν που πρέπει να γνωρίζει κάθε επενδυτής που επενδύει σε Mετοχές.
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου γίνεται επεξήγηση της βασικής ορολογίας όσον αφορά στα Συμβόλαια επί της Διαφοράς CFDs, γίνεται ανάλυση της σχέσεως μεταξύ Συμβολαίων επί της Διαφοράς (CFDs) και Μετοχών καθώς και πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να επενδύσετε σε κάποιο Χρηματιστηριακό Δείκτη, παρουσιάζονται είδη εντολών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τις συναλλαγές σας, παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά και τέλος η χρήση απλών στρατηγικών για καλύτερες επενδυτικές αποφάσεις.
Επίσης σας προσφέρεται η δυνατότητα μέσα από on-line χρηματιστηριακή πλατφόρμα να πραγματοποιήσετε συναλλαγές κάτω από πραγματικές συνθήκες και να χρησιμοποιήσετε στην πράξη την θεωρία του σεμιναρίου.
Το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για επενδυτές χωρίς εμπειρία στον χώρο των CFDs .

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Εισαγωγή στα Συμβόλαια επί της Διαφοράς CFDs
Βασική ορολογία
Τρόπος λειτουργίας της αγοράς
Υπολογισμός του κέρδους και της ζημίας θέσεως στην αγορά
Περιθώριο ασφάλισης ( Margin) και πώς το χρησιμοποιείτε στις συναλλαγές
Πλεονεκτήματα και συγκρίσεις με Μετοχές και Δείκτες
Οι εντολές που χρησιμοποιούνται στα CFDs και ο τρόπος χρήσης τους μέσα από on-line χρηματιστηριακή πλατφόρμα
Διάφορες ασκήσεις Συναλλαγών CFDs σε πραγματικές συνθήκες με on-line χρηματιστηριακή πλατφόρμα

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
Saxo Bank A/S δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημία που μπορεί προκληθεί από επένδυση βάσει οποιασδήποτε σύστασης, πρόβλεψης ή άλλων πληροφοριών που περιέχονται στο παρόν ή παρουσιάζονται κατα την διάρκεια του σεμιναρίου. Παρακαλούμε διαβάστε την αποποίηση ευθύνης εδώ.
Το παραπάνω σεμινάριο οργανώνεται από εξωτερικό συνεργάτη της Saxo Bank. Οι παραπάνω πληροφορίες θα σταλούν στον εξωτερικό συνεργάτη ο οποίος θα επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με τις οδηγίες πληρωμής. Η Saxo Bank δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη τόσο για την πληρωμή όσο και για την οργάνωση του σεμιναρίου και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για πράξεις ή παραλήψεις του εξωτερικού συνεργάτη. Επίσης ισχύει η γενική αποποίηση ευθυνών που αναγράφεται στην ιστοσελίδα www.saxobank.com(Disclaimer).

ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ
Προς όφελος των πελατών η Saxo Bank προσφέρει τις πληροφορίες στα Ελληνικά. Οι χρήστες αυτών των πληροφοριών συμφωνούν ότι η Saxo Bank δεν μπορεί να είναι υπόλογη για καμία άμεση ή έμμεση απώλεια ή τραυματισμό που προκλήθηκε εξολοκλήρου ή επιμέρους λόγω ατελούς ή ανακριβούς μετάφρασης από το πρωτότυπο Αγγλικό κείμενο σε άλλη γλώσσα. Οποιαδήποτε μετάφραση έχει απόκλιση από το Αγγλικό κείμενο που βρίσκεται για παράδειγμα στη σελίδα www.saxobank.com θα πρέπει να μη λαμβάνεται υπόψη


Γνωρίστε τη SAXO BANK ΕΔΩ



ΠΗΓΗ

Σχόλια

SpiderMetrix