ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝ.ΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΑΚΑΔΗΜΕΙΑ"

Ο Σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ. διοργανώνει το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12:00 μ.μ. ομιλία με θέμα «Πώς βιώνουν οι γονείς το θέμα της οικονομικής κρίσης και πώς αυτό επηρεάζει το συναισθηματικό κόσμο του παιδιού» και ομιλητή τον Παναγιώτη Βουγιούκα (Οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής, Εξωτερικός Συνεργάτης σε θέματα εκπαίδευσης και οικογένειας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Εθελοντή του ΓΟΝ.ΙΣ.).

Η ομιλία, με ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»(Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr, e-mail: info@akademeia.gr).

Κάθε κρίση, είτε συναισθηματική, είτε κοινωνική, διαταράσσει την ψυχοδυναμική της οικογένειας. Οι «υποχρεωτικές» κι ενίοτε σκληρές, ανατροπές μιας δεδομένης κατάστασης αναδύουν ανυπέρβλητες δυσκολίες σε όλα τα «συστήματα».

Ένα από τα άμεσα επηρεαζόμενα συστήματα είναι και η οικογένεια. Η οικονομική δυσκολία προκαλεί την περιορισμένη κοινωνική δραστηριότητα των επηρεαζόμενων ατόμων και κατ’ επέκταση τις οικογενειακές συγκρούσεις.

Κάθε σύγκρουση μέσα στην οικογένεια διαφοροποιεί τη συναισθηματική σχέση των μελών της. Διαπληκτισμός ζευγαριού = αναστάτωση κι εν συνεχεία φόβος στα παιδιά.

Πόσο άθελα μας ή σκόπιμα θέλουμε να τους «φορτώσουμε» την αβεβαιότητα και τους φόβους μας;

Πάντα θα είναι ενήμερα των δυσκολιών μας αλλά ας μην τα ενοχοποιούμε μεταφέροντάς τους ευθύνες και λάθη μας. Δυσκολεμένη οικογένεια δεν σημαίνει και δυσλειτουργική οικογένεια.

Αγωνιζόμαστε, όλη η οικογένεια, για να αντιμετωπίσουμε τις νέες καταστάσεις αλλά ταυτόχρονα δυναμώνουμε και τα συναισθήματά μας ώστε, όσο αυτό είναι εύκολο, να αντιμετωπίζουμε λειτουργικά και συνεργατικά κάθε δυσκολία μας.



ΠΗΓΗ

Σχόλια

SpiderMetrix