ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

H tradeNOW είναι η πρώτη πλήρως αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ανταλλαγής προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων. Έρχεται σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, να διευκολύνει και να αυτοματοποιήσει έναν ιστορικά πετυχημένο και κοινωνικά αποδεκτό τρόπο συναλλαγών: την ανταλλαγή.

Μέσα από το www.tradenow.gr θα μπορείτε να ανταλλάσετε προϊόντα και υπηρεσίες, με ή χωρίς την συμβολή χρηματών.

Στη σημερινή εποχή της οικονομικής κρίσης και της έλλειψης μετρητών η ανταλλαγή αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού παρέχει την δυνατότητα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να αποκτήσουν προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς κόστος.

Η tradeΝOW αναγνωρίζοντας τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει δημιούργησε σε Ελλάδα και Κύπρο την πρώτη πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικτυακή πλατφόρμα ανταλλαγής προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων.

Σε αυτό το νέο διαδικτυακό σημείο συνάντησης τα μέλη μπορούν να ανταλλάξουν προϊόντα και υπηρεσίες ίσης αξίας αλλά και διαφορετικής με τη χρήση ενός εναλλακτικού νομίσματος (trade point) για τη κάλυψη της υπολειπόμενης αξίας.

Η γρήγορη και ασφαλής πρόσβαση στην πλατφόρμα και η εύκολη χρήση της κάνουν την διαδικασία της ανταλλαγής μια ξεχωριστή διαδικτυακή εμπειρία. Ταυτόχρονα η εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης που αναλύει τις ανάγκες των μελών της επιτυγχάνει την επάρκεια της πλατφόρμας σε προϊόντα και υπηρεσίες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ανταλλαγών.

Η λειτουργία της πρώτης ολοκληρωμένης πλατφόρμας ανταλλαγών θα αρχίσει επίσημα στις 8 Ιανουαρίου 2013 μέχρι τότε μπορείτε μέσω της εφαρμογής εδώ να καλείτε τους φίλους να εγγραφούν. Για ΚΑΘΕ φίλο που καλείτε στην πλατφόρμα και γράφεται μέλος κερδίζετε 1 πόντο ανταλλαγής (trade point) αξίας 1€ για τις ανταλλαγές σας μέσα στην πλατφόρμα.




Σχόλια

SpiderMetrix