Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΓΑΛΑ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Με κεντρικό μήνυμα «Κανένα παιδί χωρίς γάλα» η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων και το Εργοστάσιο Γάλακτος «Η Τρίκκη» αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη δωρεάν παροχή γάλακτος σε παιδιά οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν οικονομικά να τους το παράσχουν.

Πρόκειται για μια πρόταση του προέδρου της ΕΑΣΤ και διευθύνοντος συμβούλου της «Τρίκκη» κ. Αχ. Λιούτα. Καλούνται μάλιστα οι οργανώσεις και οι φιλανθρωπικοί σύλλογοι της περιοχής να ανταποκριθούν στο μήνυμα και από κοινού να εργαστούν για να υλοποιηθεί στην πράξη. Όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου «οι εκπρόσωποι των Οργανώσεων και των Συλλόγων μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 24310-22911 προκειμένου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Κανένα παιδί χωρίς γάλα» και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειές του.

Η διανομή του γάλακτος θα γίνεται μέσω κουπονιών τα οποία σε συνεργασία με τις Οργανώσεις και τους Συλλόγους, θα διατεθούν στις άπορες οικογένειες και οι οποίες θα μπορούν να τα προσκομίζουν στο πρατήριο του Εργοστασίου Γάλακτος «Τρίκκη», επί της οδού Καρδίτσης, για να λάβουν απολύτως δωρεάν τις αναγκαίες για τα παιδιά τους ποσότητες γάλακτος.

Σε πρώτη φάση, η Ε.Α.Σ. Τρικάλων και το Εργοστάσιο Γάλακτος «Τρίκκη» αναλαμβάνουν τη δέσμευση διάθεσης 100 λίτρων παστεριωμένου γάλακτος ημερησίως».
ΠΗΓΗ: thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix