ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΟΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Οι WHYNOT φωνάζουν τους φίλους τους και κάνουν όλοι μαζί την μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή Οι πιο δραστήριες ομάδες της Θεσσαλονίκης ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

Για να συγκεντρώσουνε πράγματα, χρήματα και τρόφιμα για όσους έχουν αυξημένες ανάγκες αυτή την περίοδο.

Lindy Hop Greece, Παιδιά Εν Δράσει, Μαρμελάδα, Οξυγόνο και Αιθερόπλοο!

Χριστουγεννιάτικα workshops, μουσική, παιδικές δραστηριότητες, προβολές, θέατρο και χορός σε ένα ολοήμερο πάρτι με ελεύθερη είσοδο στις 16/12.

Βοηθάμε:

• Φιλανθρωπικό Ίδρυμα “Ελπίς”
• Ορφανοτροφείο “Μέλισσα”
• Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός
• Σωματείο Φίλων ΑμεΑ “Το κάτι άλλο”
• Σύλλογος Γονέων Παιδιών Πασχόντων από Κακοήθη Νοσήματα Βόρειας Ελλάδας «Η ΛΑΜΨΗ»
• Εθελοντική Ομάδα Φίλων Αναστασίας για ΑμεΑ
• και άπορες οικογένειες που εσείς μας αναφέρατε.

Τι θέλουν τα Χριστούγεννα για να είναι πετυχημένα;


Πρόγραμμα:
Η μέρα θα ξεκινήσει στις 11.

Τα Χριστούγεννα θέλουν αγάπη:
Μπαίνοντας μπορεί κανείς να αφήσει ρούχα ή τρόφιμα στον ειδικό χώρο. Μία εβδομάδα αργότερα, θα παραδώσουμε εμείς όσα μας φέρατε!

Τα Χριστούγεννα θέλουν λιχουδιές:
Η ομάδα της ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ φτιάχνει μαζί με τα παιδιά σας χριστουγεννιάτικα μπισκότα τα οποία μπορείτε να πάρετε σπίτι σας μέσα σε μικρά βαζάκια, και σας κερνάμε ζεστά ροφήματα!

Tα Χριστούγεννα θέλουν όμορφες εικόνες:
Στο προτζέκτορα θα παίζονται χριστουγεννιάτικες ταινίες μικρού μήκους και στους τοίχους θα κρεμαστούν οι φωτογραφίες που μας στείλατε από το χτες και το σήμερα! (Δείτε πληροφορίες παρακάτω)

Τα Χριστούγεννα θέλουν δημιουργία:
Εργαστήριο χειροποίητων στολιδιών από την Στεφανία Βελδεμίρη, εργαστήριο κατασκευής κοσμημάτων από τη Μαρία Σαράφη, εργαστήριο πλεξίματος (βελονάκι και μαλλί) από την Αγγελική Παντζούρα , εργαστήριο χριστουγεννιάτικης διακόσμησης από τη Μαρία Τσακιρίδου, εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής για παιδιά με αφορμή το βιβλίο «Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες Για Να Γελάς» από το ΟΞΥΓΟΝΟ.

Τα Χριστούγεννα θέλουν παραμύθια:
Ο συγγραφέας Άρης Δημοκίδης θα διαβάσει το νέο του βιβλίο «Το Πρωτοχρονιάτικο Διαστημόπλοιο» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.
Το ΑΙΘΕΡΟΠΛΟΟ θα ετοιμάσει ένα μίνι μαραθώνιο Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών!


Τα Χριστούγεννα θέλουν θέατρο:
Το εφηβικό τμήμα του Αιθερόπλοου θα παρουσιάσει την παράσταση “Το δέντρο που έδινε” για μικρούς και μεγάλους!

Η ομάδα των Παιδιών Εν Δράσει θα έχει ετοιμάσει για εσάς την πιο διασκεδαστική μουσική παράσταση με πρωταγωνιστές τα παιδιά σας!

Τα Χριστούγεννα θέλουν μουσική και χορό:
Aγαπημένα συγκροτήματα θα παίξουν μουσική δινοντας τον ρυθμό-

MILKY LADY AND THE COOKIES, MEANWHILE IN MEXICO, LOS MUJEROS,JASM, SWING TILL YOU DROP και αναμένεται συνέχεια στο line up!

Όλη τη μέρα γνωστοί dj και ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα ντύσουν με μουσική το χώρο: Dj Set από Penelope (swing), Λούση Μπρόβα (jazzy retro sounds), Ioannis Gros (χριστουγεννιάτικα κινηματογραφικά), Εβίτα Φωτίου (electro/ indie pop) κ.α.

Το μεσημέρι η αγαπημένη ομάδα LINDY HOP GREECE θα κάνει μάθημα lindy hop στα παιδιά και αργότερα μας γυρίσει πίσω στον χρόνο με ζεστό κρασί Glühwein χορεύοντας σε ρυθμούς 40s-50s!

Πληροφορίες για την έκθεση

Στείλτε μας τις χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες σας και εμείς θα τις εκτυπώσουμε για να φιγουράρουν σε μια πρωτότυπη φωτογραφική έκθεση!

Last Christmas: Οι παιδικές σας φωτογραφίες από προηγούμενες δεκαετίες
This Christmas: Οι τωρινές σας φωτογραφίες από όσα βλέπετε στους δρόμους, την ώρα που φτιάχνετε τα μπισκότα σας, την ώρα που στολίζετε το δέντρο, τα παιδιά σας, τους παππούδες σας! Στείλτε τις φωτογραφίες σας στο thesswhynot@yahoo.gr ή στο inbox του Facebook page μας

Για τους φανατικούς του instagram ποστάρετε τη φωτογραφία σας με hashtag #xmaswhynot

Τα Χριστούγεννα θέλουν προσφορά:
Eρχόμαστε σε επαφή με μεγάλες επιχειρήσεις που δεσμεύονται να δώσουν τα προϊόντα τους σε ιδρύματα/σωματεία/συλλόγους που τα χρειάζονται!

Φέρτε μας: τρόφιμα μακράς διάρκειας, ζεστά ρούχα, κουβέρτες και παιχνίδια

Mία εβδομάδα μετά, θα παραδώσουμε εμείς όσα συγκεντρώσουμε, κάνοντας μια μικρή γιορτή για κάθε φορέα!

Νομίζουμε πως έχουμε την καλύτερη συνταγή για να κλείσουμε τον χρόνο, όμως επειδή τα Χριστούγεννα θέλουν πάνω απ’ όλα φίλους, ανυπομονούμε να σας δούμε κι εσάς εκεί, μαζί μας.

Φέτος, όσο ποτέ, χρειαζόμαστε χαρά, αγκαλιές, χαμόγελα και αγάπη. Εμείς όλοι θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε!


ΠΗΓΗ

Σχόλια

SpiderMetrix