ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΠΑΛΜΙΚΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Παλμικό φως: H οριστική λύση για να απαλλαγείτε μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Γρήγορη, ανώδυνη αποτρίχωση, χωρίς ερεθισμούς και με απόλυτη ασφάλεια Το VPL επικρατέστερος όρος σήμερα, φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερους φανατικούς οπαδούς, αφού αποτελεί τη πιο σύγχρονη μέθοδο σταδιακής απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα και κυρίως χωρίς να προκαλεί δυσάρεστη αίσθηση πόνου. Παρ’ όλα αυτά, και κυρίως εξαιτίας της ελλιπής ενημέρωσης, εξακολουθεί να υπάρχει μία μικρή επιφυλακτικότητα.

Με ποιο τρόπο πραγματοποιείται η αποτρίχωση με το VPL
H χρήση του βασίζεται στην απορρόφηση του φωτός από τη μελανίνη που περιέχεται στην τρίχα, σε συσχετισμό με την απορρόφηση του φωτός από τη μελανίνη του δέρματος. Το φως που εκπέμπεται από το σύστημα διεισδύει στο δέρμα ακολουθώντας τη τρίχα και φτάνει στο θύλακα.
Ο θύλακας υπερθερμαίνεται και καταστρέφεται χωρίς να προκληθεί κανένα απολύτως πρόβλημα στο δέρμα.

Μπορεί το L600 να αποδειχθεί το ίδιο αποτελεσματικό σε όλες τις αποχρώσεις της τρίχας;
Είναι αλήθεια ότι τα καλύτερα αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί σε ανοικτόχρωμα δέρματα που διαθέτουν τρίχα σκουρόχρωμης απόχρωσης.

Γενικότερα το L600 δε συνιστάται σε σκουρόχρωμα/ μαυρισμένα δέρματα ή σε άτομα με πολύ ξανθές ή τρίχες με γκριζόχρωμη απόχρωση.


Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία του σώματος;
Αποτρίχωση με το L600 μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα σημεία του προσώπου και του σώματος ανεπιφύλακτα.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία;
Απλώνετε στη περιοχή που θα κάνετε αποτρίχωση μικρή ποσότητα optical gel και έπειτα εφαρμόζετε την κεφαλή της συσκευής στην περιοχή αυτή και ενεργοποιείτε τα flash shots. Οι περισσότεροι δε νιώθουν κάτι ενοχλητικό, παρά μόνο μία ελαφρά αίσθηση μυρμηγκιάσματος. Κάποιες τρίχες πιθανόν να απομακρυνθούν αμέσως μετά τη θεραπεία και κάποιες άλλες μπορεί να χρειαστούν μέχρι και δυο εβδομάδες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Ο κύκλος της ανάπτυξης της τρίχας αποτελείται από 3 στάδια: το αναγενές, το καταγενές και το τελογενές. Η συσκευή παλμικού φωτός δρα αποτελεσματικά μόνο στις τρίχες που βρίσκονται στο αναγενές στάδιο, και γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν πολλαπλές συνεδρίες. Γενικά οι διάφορες περιοχές χρειάζονται κατά μέσο όρο 6-8 συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υπάρχει περίπτωση κατά τη θεραπεία αυτή να προκληθούν τυχόν ανεπιθύμητες παρενέργειες?
Υπάρχει πιθανότητα να παρατηρηθεί πρόσκαιρα ένα ελαφρό ερύθημα ή τοπικό οίδημα. .

Πονάει;
Η αίσθηση πόνου είναι σχεδόν ανύπαρκτη.


Κλείστε τώρα ραντεβού για μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή εδώ.


Μια μοναδική προσφορά από το καλύτερο SPA της Αθήνας:
MFDAYSPA Μαίρη Φιλιππαίου Βαρβιτσιώτη 24, Ν. Κόσμος Τηλ.κέντρο 210 9014211


Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σχόλια

SpiderMetrix