ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Πρόγραμμα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης για τους «αδύνατους» μαθητές, δηλαδή «δωρεάν φροντιστήριο», θα λειτουργήσει στα σχολεία, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Η Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη είναι υποστηρικτικός θεσμός της εκπαίδευσης και ταυτίζεται με τον αντίστοιχο θεσμό της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, σύμφωνα με την σχετική απόφαση. Απευθύνεται σε μαθητές όλων των τύπων Λυκείων, που υστερούν στην σχολική τους επίδοση με αποτέλεσμα να μη μπορούν να παρακολουθούν και να συμμετέχουν αποδοτικά στην εκπαιδευτική διαδικασία, ή σε μαθητές που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

Σημειώνεται ότι σκοπός του προγράμματος είναι η επανένταξη των μαθητών στη μαθησιακή διαδικασία, η μείωση της μαθητικής διαρροής και η βελτίωση της απόδοσής τους και με απώτερο στόχο να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόσβασής τους στην ανώτατη εκπαίδευση. Με αυτό τον τρόπο λαμβάνεται ιδιαίτερη μέριμνα, όπου παρατηρούνται υψηλά ποσοστά σχολικής αποτυχίας.

Το πρόγραμμα αρχίζει να λειτουργεί με την κοινοποίηση της σχετικής εγκυκλίου έναρξης από την αρμόδια διεύθυνση Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης και Ενισχυτικής Διδασκαλίας κάθε σχολικό έτος και λήγει με το πέρας των εξετάσεων.

Το πρόγραμμα που υλοποιείται κατά ομάδες Λυκείων της ίδιας εκπαιδευτικής περιφέρειας, εφαρμόζεται για τα βασικά μαθήματα των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και στα μαθήματα επιλογής ξένων γλωσσών.



ΠΗΓΗ

Σχόλια

SpiderMetrix