ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΨΥΧΙΚΟΥ

Το «Στέκι του Παιδιού» αφορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντονισμένων δράσεων και δραστηριοτήτων που στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού. Εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2012 από τον Ο.Κ.Α.Π.Α (Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πολιτισμού & Αθλητισμού) του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, οι δράσεις του αφορούν παιδιά ηλικίας 3 μέχρι 13 χρόνων και λαμβάνουν χώρα κάθε Σάββατο πρωί και Κυριακή πρωί και απόγευμα σε χώρους του Δήμου, σε Νέο Ψυχικό, Ψυχικό και Φιλοθέη. Όλα τα προγράμματα-δραστηριότητες είναι δωρεάν για τα παιδιά των δημοτών.

Οι δραστηριότητες έχουν παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και περιεχόμενο, δίνουν έμφαση στις διάφορες μορφές τέχνης και αποβλέπουν στην ανάπτυξη των γνωστικών και κοινωνικών δεξιοτήτων του παιδιού. Εμπεριέχουν δράσεις που επιτυγχάνουν την ενεργό συμμετοχή των παιδιών, όπως ανοιχτά εξειδικευμένα εργαστήρια, κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά καθώς και διαδραστικές θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, κουκλοθέατρο, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων και έργων τέχνης μέσα από εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Τις δραστηριότητες συντονίζουν αντίστοιχα επαγγελματίες του είδους όπως παιδοψυχολόγοι, ειδικευμένοι εμψυχωτές , νηπιαγωγοί, παιδαγωγοί, καθηγητές, αλλά και καλλιτέχνες.


Δείτε το πρόγραμμα για το επόμενο Σαββατοκύριακο!


Σάββατο 3 Νοεμβρίου:

11.00 – 12.30 μμ: «Εκφράζομαι-αυτοσχεδιάζω-χορεύω !!» (από 5 χρ). Χορός, χορός, χορός…… με την δασκάλα μπαλέτου Κατερίνα Αλεξανδρή. Σημ: (έλα με αθλητικά ρούχα)

12.40 – 14.10 μμ: «Μουσικές Ιστορίες» (4-8 χρ). Φτιάχνουμε αυτοσχέδια μουσικά όργανα, όπως μαράκες, τυμπανάκια και καστανιέτες. Διαβάζουμε, ακούμε παραμύθια-ιστορίες. Εικαστικά, μουσικοκινητική αγωγή, ομιλία και ακρόαση, χορός, θεατρική έκφραση και δημιουργία. Με τις παιδαγωγούς του «Μουτζουρόπυργου.»


Κυριακή 4 Νοεμβρίου:

11.30 – 13.00 μμ.: «Παραμυθόσουπα….» (4-10 χρ) Διαβάζουμε παραμύθια ,ζωγραφίζουμε τις δικές μας ιστορίες και με το μαγικό κουτάλι η παραμυθόσουπα είναι έτοιμη…καλή μας όρεξη! Μαγειρεύει….η θεατρολόγος Αθαν. Καλογιάννη.

16.00-18.00 μμ.: «Βότσαλα χρωματιστά» (από 5 χρ) Καλλιτεχνικό εργαστήρι. Η Ναταλία Σκρίπνικ μάζεψε βότσαλα από τις παραλίες μας. Επειδή και οι πέτρες έχουν την… ψυχή τους, έλα να τις χρωματίσεις. Φέρε τις τέμπερές σου, και άσε στη Ναταλία να σου μάθει το πώς !


Όλες οι δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ και είναι δωρεάν για τα παιδιά των δημοτών. Δηλώσεις συμμετοχής με μέηλ, στο stekitoupaidiou@gmail.com.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η απογευματινή κυριακάτικη δραστηριότητα, γίνεται πάντα στο Κέντρο Νεότητας Φιλοθέης.




ΠΗΓΗ

Σχόλια

SpiderMetrix