ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Μετά την πρωτοφανή ανταπόκριση στα σεμινάρια φωτογραφίας για παιδιά Γυμνασίου που διοργάνωσε τη χρονιά που μας πέρασε η Ελληνική φωτογραφική εταιρεία – παράρτημα Πρέβεζας, αποφασίστηκε τη συνέχιση τους και αυτή την σχολική χρονιά για παιδιά Γυμνασίου αλλά και Λυκείου με απώτερο στόχο να καθιερωθούν σε μόνιμη βάση από εδώ και στο εξής.

Μέσα από θέματα αισθητικής, σύνθεσης, ιστορίας της φωτογραφίας, τους βασικούς σταθμούς στη σύγχρονη τέχνη και θεωρητικά ζητήματα που αφορούν στη φωτογραφία και γενικότερα την τέχνη, τα παιδιά θα βρουν τις αναφορές που χρειάζονται για να περάσουν στο επόμενο επίπεδο, τόσο μέσα από τα σεμινάρια, αλλά κυρίως με την πρακτική εξάσκηση στη φωτογραφία.

Τα σεμινάρια θα διαρκέσουν από τον Νοέμβριο 2012 μέχρι τον Μάιο 2013, θα πραγματοποιούνται στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα, απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 12-18 ετών και είναι ΔΩΡΕΑΝ .

Για δηλώσεις συμμετοχής πληροφορίες κλπ μπορείτε να επικοινωνείτε στα εξής τηλέφωνα:
Βλαχοπούλου Άννυ τηλ. 6979.447006
Κορωναίου Κατερίνα τηλ. 6936.565270

ΠΗΓΗ

Σχόλια

SpiderMetrix