ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Η/Υ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Το Διαδίκτυο είναι παντού και έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος ενημερώνεται, επικοινωνεί και ψυχαγωγείται. Τα παιδιά από πολύ μικρές ηλικίες πλέον, εξοικειώνονται με τις νέες τεχνολογίες και μεγαλώνουν σε ένα συναρπαστικό ψηφιακό κόσμο αποκτώντας γνώση και απεριόριστες δυνατότητες δικτύωσης. Σε κάθε παραμύθι όμως υπάρχει και ένας κακός με τη διαφορά πως στην περίπτωση του Διαδικτύου ο κίνδυνος είναι πέρα για πέρα αληθινός.

Για το λόγο αυτό, ο γονικός έλεγχος στη χρήση του Διαδικτύου από τα παιδιά είναι σήμερα περισσότερο απαραίτητος από ποτέ, προκειμένου να αποφευχθούν διάφοροι κίνδυνοι που παραμονεύουν ακόμη και στην πιο απλή, καθημερινή του χρήση. Ο γονικός έλεγχος επίσης, μπορεί να προλάβει αρνητικές επιδράσεις που ενδέχεται να προκαλέσει η λάθος χρήση του Διαδικτύου, όπως είναι η αντικοινωνική συμπεριφορά και ο εθισμός.

Έτσι, η εταιρεία Κωτσόβολος, πάντα δίπλα στους γονείς και θέλοντας να προάγει την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου από τα παιδιά, έχει λανσάρει στο καταναλωτικό κοινό την υπηρεσία Γονικού Ελέγχου Η/Υ από το Support 360o, αξίας 24,90€, η οποία προσφέρει: πλήρη παραμετροποίηση ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών, συμβουλές και ενημέρωση για το πιο κατάλληλο λογισμικό καθώς και εγκατάσταση σε οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή από όποιο κατάστημα και αν αποκτήθηκε.

Παράλληλα, θέλοντας να ενημερώσει όσο το δυνατόν περισσότερους γονείς, σχετικά με τους τρόπους που μπορούν να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους του Διαδικτύου, η εταιρεία Κωτσόβολος, διοργανώνει για πρώτη φορά την «Εβδομάδα Δωρεάν Γονικού Ελέγχου Η/Υ». Πιο συγκεκριμένα, την εβδομάδα 24-29 Σεπτεμβρίου 2012 όσοι γονείς επισκεφθούν ένα από τα 16 επιλεγμένα καταστήματα της Κωτσόβολος με εξειδικευμένο κέντρο υποστήριξης Support 360o*και φέρουν μαζί τον υπολογιστή τους (φορητό ή σταθερό) θα τους προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ η υπηρεσία Γονικού Ελέγχου Η/Υ από το Support 360o. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τους κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους στο Διαδίκτυο και να λαμβάνουν ταυτόχρονα χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το γονικό έλεγχο. Αποκορύφωση της συγκεκριμένης εβδομάδας αποτελεί η διοργάνωση ειδικής ενημερωτικής εκδήλωσης, περισσότερες λεπτομέρειες για την οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η σωστή καθοδήγηση από τους γονείς και η χρήση ειδικού λογισμικού στους Η/Υ που χρησιμοποιούνται από τα παιδιά, μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση κινδύνων όπως:

Το Cyber Bullying που περιλαμβάνει τακτικές όπως η αποστολή e-mail με κείμενα προσβλητικού περιεχομένου, η κακόβουλη δημοσίευση φωτογραφιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγια (blogs), η διάδοση ψευδών ειδήσεων, οι ανώνυμες κλήσεις και τα μηνύματα με σκοπό την πρόκληση φόβου και ταραχής μέσα από διάφορα ηλεκτρονικά κανάλια. Σύμφωνα με έρευνες μεταξύ 2008 και 2010 έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των παιδιών που δέχθηκαν μια τέτοιου είδους συμπεριφορά**.

Η Παιδική Πορνογραφία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ελλάδα το 20% των εφήβων στο διαδίκτυο προσεγγίζεται κάποια στιγμή από παιδόφιλους**.

Απειλές από Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δέχεται συχνά καταγγελίες για παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook με σκοπό τον εξευτελισμό την απειλή ή τον εξαναγκασμό σε κάποια συγκεκριμένη πράξη**.

Αυτοκτονίες: Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2006 έως και το 2011 περίπου 400 νέοι προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν με διάφορους τρόπους εκφράζοντας την επιθυμία τους μέσω του διαδικτύου**.

Παράνομη Διακίνηση και Χρήση Περιεχομένου και Λογισμικού. Η παράνομη χρήση πνευματικής εργασίας άλλων, χωρίς ρητή αναφορά στο δημιουργό της αποτελεί, σύμφωνα με το νόμο, κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και συνιστά αδίκημα. Η Ελλάδα σήμερα κατέχει τη 13η θέση διεθνώς στην παράνομη online διανομή και ανταλλαγή τίτλων παιχνιδιών ενώ το ποσοστό πειρατείας στην Ελλάδα ξεπερνά το 50% σύμφωνα με τη Διεθνή Συμμαχία για την Προστασία της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (International Intellectual Property Alliance, IIPA)***.

Το διαδίκτυο είναι ένα δώρο για όλους και βέβαια για τα παιδιά, τα οποία πρέπει να προφυλάσσονται από τους κινδύνους και να απολαμβάνουν ό,τι καλύτερο έχει να δώσει η σύγχρονη τεχνολογία.

* Ενημερωθείτε για τα καταστήματα που διαθέτουν εξειδικευμένα κέντρα υποστήριξης Support 360⁰ στην ηλεκτρονική σελίδα: www.kotsovolos.gr
** Πηγή: Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
*** Πηγή: International Intellectual Property Alliance (IIPA)


ΠΗΓΗ

Σχόλια

SpiderMetrix