ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ Δ.ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00, θα παρουσιαστεί στον Πολυχώρο Δήμου Αθηναίων (Τιμοκρέοντος 6Α Ν.Κόσμος) η θεατρική παράσταση "Η Τελετή" του Π.Μάτεσι από τη θεατρική ομάδα του Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας, σε σκηνοθεσία Π.Σπηλιόπουλου με ελεύθερη είσοδο.

“Η Τελετή” του Παύλου Μάτεσι, είναι μιά Μαύρη κωμωδία, που επιτίθεται στο μικροαστό Έλληνα και τον αναγκάζει να δεί το άδειο πρόσωπό του. Διογκώνει, μεγεθύνει, τερατοποιεί, η φτάνει μέχρι την καρικατούρα, γιά να σατιρίσει τη γελοιότητα του καθωσπρεπισμού, την ψεύτικη βιτρίνα της κοινωνικής αποδοχής.

Είναι ένα έργο που διατηρεί τη φρεσκάδα και την επικαιρότητά του, ειδικά σήμερα την εποχή της εικόνας, της διαφήμισης, του δήθεν, του νεοπλουτισμού και του κίτς. Σ ένα τέτοιο περιβάλλον νεόπλουτων ξετυλίγεται η πλοκή του έργου κατά την προετοιμασία μιας “τελετής”, αφού ακόμα και η λέξη κηδεία η πιο πολύ η λέξεις αυτοκτονία και αυτόχειρας, έχουν εξορκιστεί από το λεξιλόγιο των παριστάμενων, λόγω της κοινωνικής τους θέσης (τι θα πει ο κόσμος)!! Ούτε ο νεοπλουτισμός, ούτε η κατινιά των χαρακτήρων του έργου είναι εξωπραγματικά, αφού καθημερινά υπάρχουν δίπλα μας, αλλά και μέσα μας.

“Η τελετή” του Μάτεσι μέσα από το γέλιο με το στοιχείο της κωμωδίας, μας βοηθάει ν’ αποδεχτούμε και να διακρίνουμε την υποκρισία γύρο μας.

Δίκαια το έργο αυτό κατέκτησε το 1966 το Κρατικό βραβείο θεάτρου.

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

SpiderMetrix