ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τώρα η ΑΝΕΚ LINES και η SUPERFAST FERRIES ταξιδεύουν παρέα.
Εκτελούν πλέον συνδυασμένα δρομολόγια στις γραμμές Πειραιά - Ηράκλειο και Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα.

Με τη συνεργασία αυτή στη γραμμή Πειραιάς - Ηράκλειο επιτυγχάνεται σημαντική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών με τα υπερσύγχρονα πλοία των εταιριών, με συνδυασμένα βραδινά καθημερινά δρομολόγια, καθώς και ημερήσια, δίνοντας τη δυνατότητα εκτέλεσης έως και 4 αναχωρήσεων κάθε μέρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατηγού κοινού, με ειδικές εκπτώσεις και προσφορές.

Στη γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα, η προσφορά υπηρεσιών στους επιβάτες παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ενώ παράλληλα με το συνδυασμό των δρομολογίων εξυπηρετούνται οι αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς παρέχοντας τη δυνατότητα έως και 3 αναχωρήσεων την ημέρα.
Η ΑΝΕΚ και η SUPERFAST ταξιδεύουν παρέα και κάνουν τα ταξίδια σας μία ανεπανάληπτη εμπειρία, με την καλύτερη ποιότητα, άνεση κι αξιοπιστία.

Για περισσότερες πληροφορίες Κάντε κλικ εδώ

Σχόλια

SpiderMetrix