ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS ξεκίνησε πρώτος στην Ελλάδα το 1990 να διδάσκει τις νέες τεχνολογίες στις Εφαρμοσμένες Τέχνες και την Πληροφορική και παραδοσιακά θεωρείται η πιο εξειδικευμένη Σχολή στους τομείς αυτούς.

Βλέποντας όμως τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, ο Όμιλος διευρύνει συνεχώς τις προσφερόμενες ειδικότητες του και ήδη έχει συμπεριλάβει στο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα επαγγέλματα αιχμής, με ιδιαίτερη ζήτηση από την αγορά εργασίας και με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Το πολύ υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Όμιλος σε συνδυασμό με τις άρτιες εγκαταστάσεις, τα υπερσύγχρονα εργαστήρια, τους καταξιωμένους καθηγητές και τις συνεργασίες που έχει συνάψει με σημαντικούς επαγγελματίες και γνωστές εταιρίες, τον έχουν κατατάξει σαν ένα από ταΚορυφαία Εκπαιδευτήρια στο χώρο της Ανώτερης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Μέσω του Γραφείου Επαγγελματικής Αποκατάστασης, ο Όμιλος ΙΝΤΕRGRAPHICS προωθεί κάθε χρόνο τους αποφοίτους του στην αγορά εργασίας.

Η Διά Βίου Δωρεάν επιμόρφωση στα νέα δεδομένα της αγοράς εργασίας αποτελεί ακόμα μια πολύ σημαντική και μοναδική παροχή του Ομίλου στους αποφοίτους του.

Στους Εκπαιδευτικούς Φορείς του Ομίλου ανήκουν:
- το ΙΕΚ INTERDIGITAL, που παρέχει Ανώτερες Σπουδές σε 36 περιζήτητες ειδικότητες και εξασφαλίζει Αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα και Αναβολή Στράτευσης
- το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ INTERGRAPHICS, που υλοποιείεξειδικευμένους Κύκλους Σπουδών αλλά και Ταχύρρυθμα Σεμινάρια, σε ευρεία γκάμα θεμάτων, για όλες τις ηλικίες.

Ο Όμιλος ΙΝΤΕRGRAPHICS, προσφέρει τη δυνατότητα συνέχισης των σπουδών για απόκτηση πτυχίου Bachelor, μέσω σημαντικών συνεργασιών που έχει συνάψει.

Ο Όμιλος INTERGRAPHICS έχει δυναμική παρουσία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Στον Όμιλο ΙΝΤΕRGRAPHICS, η υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων γίνεται με τη συνεργασία διακεκριμένων επαγγελματιών, στελεχών επιχειρήσεων και εκπαιδευτικών με πολυετή διδακτική εμπειρία.

Όλα τα εργαστήριά του είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα εποπτικά μέσα. Ο Όμιλος INTERGRAPHICS έχει κερδίσει σωρεία βραβείων καιεπαίνων στους μεγαλύτερους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς Διαγωνισμούς τεχνών και τεχνολογίας!


Για περισσότερες πληροφορίες Κάντε Click Εδώ

Σχόλια

SpiderMetrix