ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

CLUB OROSKOPO

Tο Oroscopo restaurant βρίσκεται στην πλατεία μπροστά από ξενοδοχείο Caravel για περισσότερο από 30 χρόνια.

Βρίσκεται ιδανικά τοποθετημένο στην καρδιά της Αθήνας, κοντά στην Εθνική Πινακοθήκη, τα ξενοδοχεία Hilton & Best Western Ιλίσια, και πέντε λεπτά μακριά από τα ξενοδοχεία Plaza και The Golden Age.

Ειδικεύεται σε ελληνικές και διεθνής γεύσεις, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο φρέσκα υλικά. Το πάθος για την κουζίνα σε συνδυασμό με την εξαιρετική λίστα κρασιών, η οποία περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα ελλήνων παραγωγών, θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Το Oroscopo ανοίγει από τις 12:00 εως τις 01:30 το βράδυ, λειτουργεί όλο το χρόνο. Τους πιο ζεστούς μήνες, έχετε την επιλογή είτε να απολαύσετε το δείπνο σας έξω, δίπλα στη πλατεία, ή στην κλιματιζόμενη αίθουσα μας με την πανοραμική θέα στην πλατεία του Caravel. 

Εγγραφείτε στο Club Oroscopo και αποκτήστε μοναδικά προνόμια: 
  • Δωρεάν ένα μπουκάλι κρασί αξίας έως 25€ εφ’ όσον γευματίσετε στο εστιατόριο μας την
  • ημέρα των γενεθλίων σας.
  • Τακτική ενημέρωση για τις εκδηλώσεις και τις προσφορές μας, οι οποίες είναι πάντα ουσιαστικές και όχι διαφημιστικά τρυκ.
  • Προτεραιότητα στην κράτηση τραπεζιών.
  • Με κάθε γεύμα, δωρεάνεπιδόρπιο για εσάς και την παρέα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Σχόλια

SpiderMetrix