ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

4o Ziria Music Festival ΣΤΑ 1.600μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Στα 1.600μ υψόμετρο θα απολαύσουμε και φέτος το πιο ρυθμικό ροκ πάρτυ του καλοκαιριού! Λίγο πάνω από τα Τρίκαλα Κορινθίας και για το διήμερο 24-25 Αυγούστου, το 4ο Ziria Music Festival θα υποδεχτεί όλους τους λάτρεις της μουσικής και των ορεινών τοπίων.

Προορισμός δεν είναι άλλος από το Αθλητικό κέντρο Ζήρειας, στον οποίο οι επισκέπτες θα ζήσουν την εμπειρία, όχι μόνο των μαγικών συναυλιών, αλλά και της ορεινής κατασκήνωσης κάτω από τα αστέρια. Από το απόγευμα της Παρασκευής 24 Αυγούστου μέχρι και τις πρωινές ώρες της Κυριακής… ο ρυθμός θα ανέβει δυναμικά!

Με την είσοδο στα live, τις προγραμματισμένες εξορμήσεις αλλά και το κάμπινγκ να είναι ελεύθερη, η διοργάνωση για τέταρτη συνεχόμενη φορά αναμένεται να αποκτήσει και άλλους φανατικούς οπαδούς. Πρόκειται για πρωτοβουλία μιας παρέας Ξυλοκαστριτών, οι οποίοι ήθελαν να διοργανώσουν ένα ροκ πάρτι προς τιμήν του μουσικού Νίκου Δόικα. Άλλωστε, σκοπός του φεστιβάλ είναι μια μεγάλη παρέα που θα συνδυάσει τη μουσική με τις ορεινές περιηγήσεις! Ειδικότερα, το φεστιβάλ υπόσχεται επίσκεψη στο σπήλαιο του Ερμή με τη βοήθεια του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου και πεζοπορία στη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας από το σύλλογο προστασίας του δάσους “Κυλλήνιος Άδωνις».
Συμβουλές για το Ziria Music Festival

Στα τέλη του Αυγούστου, ο ήλιος πέφτει πριν τις 19:00 στην περιοχή! Καλό είναι, λοιπόν, να πάτε νωρίς στο Αθλητικό κέντρο της Ζήρειας.

Αν πρόκειται να κατασκηνώσετε, εφοδιαστείτε με ζεστά ρούχα και κλειστά παπούτσια, υπνόσακους και σκηνή. Προσοχή! Μπορεί να είναι καλοκαίρι, αλλά οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές λόγω του υψομέτρου.

Αν είστε extreme τύπος μπορείτε να δοκιμάσετε ποδηλασία βουνού, ενώ αν αναζητάτε ξεκούραση μπορείτε είτε να κάνετε μπάνιο στον Πευκιά στο Ξυλόκαστρο και στη λίμνη Δόξα, είτε να απολαύσετε μια βόλτα στα Τρίκαλα.

Προτιμήστε την Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. Βγείτε στην έξοδο Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα. Μετά τα Τρίκαλα θα συνεχίσετε προς το Αθλητικό Kέντρο Ζήρειας.
Το πρόγραμμα των συναυλιών


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Αυγούστου
17:45 Spyros Pan
19:00 Μέσα ξένος
19:40 "καθιερωμένη" μουσική σύμπραξη φίλων!
20:30 Yeah!
21:20 Cyanna
22:20 Transistor
23:20 Dustbowl
00:20 Biotech feat. Marieke Meijer

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 Αυγούστου
17:45 Spyros Pan
19:00 Bump trio
19:40 Ενέδρα
20:20 B.D. Foxmoor
21:30 The Bet
22:30 Σπυριδούλα / Δημήτρης Πουλικάκος
00:00 Blues Cargo
01:00 Space blanket

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.ziriafestival.gr


ΠΗΓΗ

Σχόλια

SpiderMetrix