ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ONLINE ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Το TinasCraft.com, το πιο διασκεδαστικό οnline νηπιαγωγείο, είναι μια παγκόσμια διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Γονείς και δάσκαλοι έχουν στα χέρια τους ένα καινοτόμο εργαλείο που τους βοηθά να ενισχύσουν τις μαθησιακές ικανότητες και να παρακολουθήσουν την πρόοδο των παιδιών τους. Το παιδί αποκτάει πρόσβαση σε εκατοντάδες χειροτεχνίες, μαθηματικά quiz, πλούσιο εγκυκλοπαιδικό υλικό, γνωριμία με τον κόσμο της μουσικής αλλά και εικονογραφημένα παραμύθια με δυνατότητα αφήγησης. Το πλούσιο υλικό της υπηρεσίας είναι διαθέσιμο τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Ελληνικά. Επιπλεόν, τα κλιμακωτά επίπεδα δυσκολίας των ασκήσεων αλλά και τα στατιστικά ανάλυσης της δραστηριότητας και της προόδου του κάθε παιδιού δίνουν μια σαφή εικόνα σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

Η απλή συνδρομή κυμαίνεται στα 6,9€ το μήνα. Με διαθέσιμα μηνιαία και ετήσια πακέτα συνδρομών κάθε γονιός και δάσκαλος μπορεί να καλύψει τη δική του ανάγκη που ξεκινά από ένα παιδί και φτάνει μεχρι και την οργάνωση μιας ολόκληρης τάξης 20 ατόμων.

Σχόλια

SpiderMetrix