ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δωρεάν εξέταση από ουρολόγο προσφέρει η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία (ΕΟΕ),την εβδομάδα 28 Μαΐου - 3 Ιουνίου, στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος της ακράτειας ούρων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 211 800 86 08 για να κλείσουν ραντεβού. Εκτιμάται ότι το 20%-30% του γενικού πληθυσμού πάσχει από ακράτεια ούρων και, όπως είπε ο λέκτορας Ουρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου, Ηρακλής Μητσογιάννης, η συχνότητα αυτού του συμπτώματος είναι ιδιαίτερα μεγάλη και επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ακράτεια ούρων είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Αναφερόμενος στις δράσεις που προγραμματίζονται για την «Εβδομάδα Ακράτειας», ο Συντονιστής Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», Ηρακλής Πούλιας, είπε ότι εκτός από το ραντεβού με ουρολόγο η ΕΟΕ θα διανέμει έντυπο υλικό με πληροφορίες για το θέμα της ακράτειας σε 4 Δήμους (Πειραιώς, Περιστερίου, Αμαρουσίου, Νέας Σμύρνης). Επίσης, ενημερωτικό υλικό θα δοθεί και σε ΚΑΠΗ, Εκκλησίες, Λαϊκές Αγορές, Σταθμούς Μετρό, Φαρμακεία και Νοσοκομεία, ενώ θα τοποθετηθούν αφίσες σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

SpiderMetrix