ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΟΥ ΑΠΟ 5-15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ένας από τους στόχους του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής"είναι η ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε όλη την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure®, σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®.

Τηλεφώνησέ στο 210 8 253 253 για να κλείσεις το ραντεβού σου για ΔΩΡΕΑΝ κλινική εξέταση μαστών! Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 2 έως τις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου "Άλμα Ζωής" (Αριστοτέλους 79-81, στη Πλατεία Βικτωρίας / 4ος όροφος) από Χειρουργούς Μαστού της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ).

Εάν χρειαστεί κάποια γυναίκα επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία θα έχει τη δυνατότητα να την κάνει δωρεάν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο.

Το Πρόγραμμα Ενημέρωσης με σκοπό την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες, ηλικίας 20 - 39 ετών, υλοποιείται από τα χρήματα του Αγώνα Greece Race for the Cure® 2011! Η ενημερωτική καμπάνια θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη!

Για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέστε στους Συλλόγους "Άλμα Ζωής"

- Αθήνα 210 8 253 253
- Πάτρα 2610 22 22 74
- Θεσσαλονίκη 2310 28 51 83

Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος είναι να αφυπνίσουμε κάθε γυναίκα αυτής της ηλικίας για τον καρκίνο του μαστού. Ο δεύτερος στόχος του Προγράμματος είναι η παροχή δωρεάν κλινικής εξέτασης από χειρουργό μαστού για εννέα ημέρες, από τις 5 έως τις 15 Ιουνίου 2012.

Σχόλια

SpiderMetrix