ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ (13/05)

Την Κυριακή 13 Μαΐου το Ωδείο Φίλιππος Νάκας ανοίγει τις πόρτες του από τις 11 το πρωί για να υποδεχθεί όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τα πάντα για τη μουσική και για τα μουσικά όργανα. Η ανοιχτή μέρα μουσικής είναι μια μοναδική ευκαιρία ψυχαγωγίας, ενημέρωσης, επιμόρφωσης, ανοιχτή και ελεύθερη για όλους, που περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες:
  • Δοκιμαστικά μαθήματα
  • Σεμινάρια
  • Ενημέρωση για όλα τα μουσικά όργανα
  • Συναντήσεις με καθηγητές μουσικής
  • Συναυλίες
H εκδήλωση απευθύνεται σε όλους, όσοι ενδιαφέρονται για τη μουσική και για τη μουσική εκπαίδευση, όποια κι αν είναι η ηλικία τους, παιδιά, έφηβοι, αλλά και ενήλικες. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να κερδίσουν δωρεάν εγγραφή στο Ωδείο, δωρεάν μουσικά όργανα και υποτροφίες φοίτησης. Eάν το παιδί σας είναι από 10 μηνών έως 6 ετών και θέλετε να του δώσετε από την αρχή όλα εκείνα τα εφόδια που είναι απαραίτητα για την ισορροπημένη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του, δεν έχετε παρά να το φέρετε σε επαφή με τη μουσική.

Τηλεφωνήστε στο 210 3634000 για να κλείσετε θέση στα δοκιμαστικά μαθήματα Robbie-Teddy-Junior Music Course που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του Open Day.

ΑΘΗΝΑ Ιπποκράτους 41, τηλ. 210 3634000
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ν. Πλαστήρα 47, Χαριλάου, τηλ. 2310 320560
ΠΑΤΡΑ Μαιζώνος 5, τηλ. 2610 225552
ΙΩΑΝΝΙΝΑ Μιχ. Αγγέλου 29 & Χαρ. Τρικούπη, τηλ. 26510 2514

Σχόλια

SpiderMetrix