ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ

Τον δικό τους λαχανόκηπο για να καλλιεργούν τα βιολογικά λαχανικά τους μπορούν να αποκτήσουν δημότες του Δήμου Θέρμης.

Ο Δήμος έχει διαμορφώσει μία έκταση 15 στρεμμάτων στη Νέα Ραιδεστό σε ίσες επιφάνειες των 50 με 80 τ.μ. τις οποίες θα διαθέσει σε 300 περίπου οικογένειες. Δικαιούχοι είναι όλοι οι δημότες, αλλά θα δοθεί προτεραιότητα σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες, όπως άνεργοι, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες.

Η διάρκεια της παραχώρησης των τμημάτων γης στον δημοτικό λαχανόκηπο είναι ετήσια και θα γίνεται έναντι ενός ελάχιστου συμβολικού τιμήματος.

Η κάθε οικογένεια θα μπορεί να φυτεύει τα λαχανικά της αρεσκείας της, να τα περιποιείται και φυσικά να «δρέπει τους καρπούς».

Ο Δήμος θα παρέχει μαθήματα βιολογικής καλλιέργειας, ώστε όλοι να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει στις 17/4/2012 και λήγει στις 30/4/2012.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Δημαρχείο Θέρμης από τις 8:00 ως τις 14:00. Στην περίπτωση που υπάρξει αριθμός αιτήσεων μεγαλύτερος από τη δυνατότητα παροχής τμημάτων γης, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2313-300777.


Πηγή:econews.gr

Σχόλια

SpiderMetrix