ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΟ SHOP ΕΡΜΟΥ 112Α

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου του 2012, το concept store SHOP Ερμού 112A γιορτάζει την ημέρα της γυναίκας με ένα πρωτότυπο event, το “More Than A Woman”.

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να αγοράσεις τις ανοιξιάτικες συλλογές με έκπτωση έως 40% και παράλληλα να απολαύσεις δωρεάν υπηρεσίες περιποίησης μέσα από ειδικά corners ομορφιάς; Στο “More Than A Woman” event γυναίκες κάθε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να κακομάθουν τον εαυτό τους!

Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες που θα επισκεφτούν το concept store SHOP την ημέρα αυτή, θα έχουν στη διάθεση τους δωρεάν μια σειρά υπηρεσιών όπως hair styling από τη MOD’S HAIR, make up από τη ΜAC, nails treatment από τα NYXI – NYXI. Παράλληλα θα μπορούν να γευτούν τις αγαπημένες τους μπάρες δημητριακών ολικής αλέσεως FITNESS® Bars, απολαυστικούς φυσικούς χυμούς της εταιρείας KΑΜΠΟΣ ΧΙΟΥ, καθώς και να δοκιμάσουν το νέο λικέρ PATRON XO CAFE από τις 14.00 έως στις 22.00 το βράδυ!

Τα τιμώμενα πρόσωπα της ημέρας, οι γυναίκες, θα έχουν ειδική έκπτωση για τις αγορές τους σε γυναικεία είδη του concept store SHOP, στην νέες συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012, αντίστοιχη της ηλικίας τους, επιδεικνύοντας απλά την αστυνομική τους ταυτότητα (π.χ. μια γυναίκα 30 χρόνων θα έχει έκπτωση 30% στις αγορές της – ανώτατο όριο έκπτωσης 40%).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης “More Than A Woman” θα εγκαινιαστεί η έκθεση “Fashion Bloggers United”, όπου 8 γυναίκες fashion bloggers θα φωτογραφίσουν την αγαπημένη τους γυναίκα για το 2012 και θα την παρουσιάσουν στον χώρο του concept store SHOP. Η έκθεση “Fashion Bloggers United” θα διαρκέσει μία εβδομάδα.

Τα ονόματα των bloggers είναι:
Θάλεια Γελαδάκη (www.lifeinathens.com),
Δέσποινα Ισοπούλου (www.youstrikemyfancy.wordpress.com,
Πηνελόπη Καπνουλά (www.fashionarchitect.blogspot.com,
Νιλέτα Κοτσίκου(www.imatiothiki.com),
Στεφανία Μακροπούλου (www.reallyitsnotforsale.blogspot.com),
Χαρά Μικρού (www.skinnyandflavored.blogspot.com),
Έλενα Πάκου (www.lfof.gr) και
Ματίνα Σωτηροπούλου (www.spottedm.blogspot.com)


ΠΗΓΗ

Σχόλια

SpiderMetrix