ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Παρουσιάζοντας το σχέδιο νόμου για την «Παροχή Νομικής Βοήθειας σε Πολίτες Χαμηλού Εισοδήματος», ο Υπουργός Δικαιοσύνης Φίλιππος Πετσάλνικος τόνισε τα εξής:«Ως Υπουργείο Δικαιοσύνης έχουμε θέσει ως βασική προτεραιότητα την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών και ιδίως της αποτελεσματικής πρόσβασης τους στη δικαιοσύνη.

Σε αυτό το πλαίσιο προχωρήσαμε στην κατάρτιση σχεδίου νόμου με το οποίο εισάγεται για πρώτη φορά πλήρες σύστημα παροχής νομικής βοήθειας για πολίτες χαμηλού εισοδήματος.

Πρόκειται για σημαντικό μέτρο κοινωνικής δικαιοσύνης που αποβλέπει να διασφαλίσει ότι κάθε πολίτης χαμηλού εισοδήματος θα έχει νομικό συμπαραστάτη και κάθε άλλη αναγκαία βοήθεια για να υπερασπισθεί τα δικαιώματα του ενώπιον των δικαστηρίων.

Επιδίωξη μας είναι να μην υπάρχουν συνθήκες αποκλεισμού για κατηγορίες πολιτών χαμηλού εισοδήματος, παρ΄ ότι βέβαια το κόστος πρόσβασης στη δικαιοσύνης είναι στη χώρα μας, συγκριτικά με άλλες χώρες χαμηλό.Η διασφάλιση της αποτελεσματικής άσκησης του Συνταγματικού δικαιώματος σε δικαστική ακρόαση και προστασία αποτελεί βασική υποχρέωση ενός σύγχρονου κοινωνικού κράτους.

Για το λόγο αυτό, η κυβέρνηση θεωρεί υποχρέωση της πολιτείας την παροχή νομικής αρωγής προς τους πολίτες χαμηλού εισοδήματος. Αυτή η υποχρέωση εξάλλου πηγάζει τόσο από το Σύνταγμα και την Ποινική Δικονομία, όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Με το σχέδιο νόμου που σήμερα δίνουμε στη δημοσιότητα ανταποκρινόμαστε σε μια υπαρκτή και σημαντική κοινωνική ανάγκη. Οι πολίτες χαμηλού εισοδήματος δεν πρέπει να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Αντίθετα πρέπει να έχουν την πραγματική δυνατότητα να απολαμβάνουν τα Συνταγματικά τους δικαιώματα σε μία κοινωνία αλληλεγγύης και προόδου. Αυτή είναι η δέσμευσή μας και σε αυτήν την κατεύθυνση συμβάλει το σχέδιο νόμου".

Περισσότερες πληροφορίες  εδώ.


Σχόλια

SpiderMetrix