ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Στη δημιουργία αποθήκης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προχωρά ο Δήμος Πετρούπολης.

Σε σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής αναφέρονται τα εξής:

"Ο καθένας από εμάς, έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά με την τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα άρα και η πόλη μας με τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης –τρόικας- Ε.Ε. Πολλοί εργαζόμενοι που μέχρι χτες ζούσαν αξιοπρεπώς, σήμερα δεν μπορούν να επιβιώσουν, δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα στοιχειώδη για αυτούς και τις οικογένειές τους.
Η ανεργία αποτελεί τη σύγχρονη μάστιγα. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι βλέπουν συνεχώς δραματικές μειώσεις στα εισοδήματά τους.
Οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών και τα κόμματα που ψήφισαν και στήριξαν τα μνημόνια καθώς και η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, έφεραν τα πιο άγρια, αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα, σαρώνοντας ότι κατακτήθηκε με αγώνες και αίμα εδώ και εκατό και πλέον χρόνια .Η κρίση του καπιταλισμού έβγαλε στην επιφάνεια το πιο απεχθές πρόσωπο του. Οι εργασιακές σχέσεις γκρεμίζονται, η υγεία, η παιδεία, η πρόνοια κατεδαφίζονται, όπως και κάθε λαϊκή κατάκτηση. Η ανεργία είναι πια εφιάλτης.
Μπροστά σ' αυτήν την κατάσταση η Διοίκηση του Δήμου δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορη. Δυναμώνει την στήριξη στους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, ανέργους και συνταξιούχους του Δήμου, και μπαίνει μπροστά. Ήδη μέχρι τώρα έχει πάρει αρκετά μέτρα για την ανακούφιση των οικογενειών στο δήμο μας (διατακτικές αγοράς προϊόντων, στήριξη συσσιτίων, οικονομικές ενισχύσεις, κατάργηση τροφείων στους παιδικούς σταθμούς, κατάργηση και μείωση συνδρομών στις δράσεις πολιτισμού – αθλητισμού, μείωση έως και κατάργηση των δημοτικών τελών για ευπαθείς οικονομικά και κοινωνικά ομάδες πληθυσμού, κ.α.).
Η Δημοτική Αρχή, προχωρά τώρα στην ίδρυση της Δημοτικής Αποθήκης Τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.
Στόχος μας είναι η συγκέντρωση τροφίμων, ρουχισμού (σε καλή κατάσταση) και εκπαιδευτικού υλικού (τετράδια, μολύβια, παιχνίδια κ.α).
Καλούμε κάθε εργαζόμενο από το υστέρημα του να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια.
Η Διοίκηση του Δήμου στηρίζει και οικονομικά, αυτή την προσπάθεια, όπως και κάθε πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερους, παρά την οικονομική ασφυξία, στην οποία οδηγεί τους Δήμους η κυβερνητική πολιτική.
Καλούμε κάθε εργατικό σωματείο, σύλλογο, φορέα εργαζόμενο, να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν, να ενισχύσουν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης.

Τα προσφερόμενα είδη, θα συλλέγονται στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου (Αγ. Δημητρίου και Αθ. Διάκου, τηλ. 210 5059604) κάθε Δευτέρα από τις 9π.μ μέχρι τις 7μ.μ.
Η καταγραφή των οικογενειών που έχουν ανάγκη, η διάθεση των προϊόντων και ο έλεγχος, θα γίνεται αποκλειστικά από τον Συμβουλευτικό Σταθμό που θα έχει την ευθύνη".

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

"Η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη μας δεν είναι μία φιλανθρωπική ενέργεια. Δεν θέλουμε τους φτωχούς και τους απόρους εργαζόμενους να τους λυπούνται οι συνάδελφοι τους, οι γείτονες. Τους θέλουμε δυνατούς, όρθιους, αξιοπρεπείς, να παλεύουν για την ανατροπή αυτής της άθλιας αντιλαϊκής πολιτικής.
Πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας μας για ένα καλύτερο μέλλον, για μια άλλη κοινωνία, χωρίς ανθρώπους να πεινάνε, χωρίς παιδιά να υποφέρουν, χωρίς ανεργία, ανέχεια, εκμετάλλευση.
Αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν ο εργαζόμενος λαός πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ανατρέποντας την πλουτοκρατία και οικοδομήσει την δική του λαϊκή εξουσία".


ΠΗΓΗ

Σχόλια

SpiderMetrix