ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

Μία θεατρική ομάδα, επονομαζόμενη ως Minus [two], παρουσιάζει την παράσταση "Ο Άμλετ αυτοκτόνησε", την οποία μπορούμε να παρακολουθήσουμε δωρεάν σε μία από τις στάσεις που θα κάνει. Για να μην σας τύχει να πετύχετε μία παράσταση στο δρόμο και απορήσετε τί είναι αυτό, προλαβαίνουμε να σας ενημερώσουμε, ώστε και στην περίπτωση που θέλετε να την παρακολούθησετε να ξέρετε πού θα τη βρείτε.

Έξι σύγχρονοι "Άμλετ" αναμετρώνται με ερωτήματα όπως "να ζει κανείς ή να μη ζει;" και προχωρούν σε μία προσωπική αναζήτηση που αφορά στην κοινωνική, οικονομική και συναισθηματική κρίση, την οποία βιώνουμε σήμερα.

Το ταξίδι ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011 με 9 παραστάσεις, οι οποίες έγιναν 18, και τώρα συνεχίζεται σε διάφορα σημεία της Αθήνας με ελεύθερη είσοδο φυσικά! Άλλωστε όλοι οι συντελεστές της παράστασης δουλεύουν αφιλοκερδώς.

Μετά από τις παραστάσεις στην Αποστόλου Παύλου & Ηρακλειδών, στην Διονυσίου Αρεοπαγίτη & Μακρυγιάννη, στην Πλατεία Μοναστηρακίου, στον Πεζόδρομο της Τοσίτσα, στην Πλατεία Βικτωρίας, στη Χαλυβουργική... ο “Άμλετ αυτοκτόνησε” κάνει τις επόμενες μέρες στάση στα εξής σημεία της Αθήνας:

Σάββατο 17 Μαρτίου, ώρα 20.00, Πλατεία Εξαρχείων
Τρίτη 20 Μαρτίου, ώρα 13.00 Τ.Ε.Ι Αθηνών (Εβδομάδα του ΚΕΘΕΑ για την Απεξάρτηση)
Κυριακή 25 Μαρτίου, ώρα 12.00, Τ.Ε.Ι. Πειραιά
Τρίτη 27 Μαρτίου, ώρα 20.00, Δήμος Χαλανδρίου, πεζόδρομος Πλάτωνος
Πέμπτη 29 Μαρτίου, ώρα 20.00, Δήμος Κηφισιάς, Οδός Κασσαβέτη
Κυριακή 1 Απριλίου, ώρα 12.00, Πλατεία Ποιητών, Περιστέρι
Τετάρτη 4 Απριλίου, ώρα 19.00, Ακαδημία Πλάτωνος

Διότι μπορεί να υπήρχε και να υπάρχει... “κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας!”, αλλά υπάρχουν πάντα και οι δυνάμεις που το πολεμούν!

Η αρχική επιλογή των κειμένων έγινε από την Στέλλα Μαρή και εμπλουτίστηκε με προτάσεις του Ανδρέα Ανδρεάδη και της Χαράς Κονταξάκη. Από τον Άμλετ του William Shakespeare, σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά.

Συντελεστές:

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ανδρέας Ανδρεάδης
Υπεύθυνοι Παραγωγής: Στέλλα Μαρή, Γιώργος Σταματάκης
Βοηθοί παραγωγής: Κατερίνα Γκατζόγια, Σπύρος Ντζουροπάνος, Λαμπρινή Μπούσια
Φωτογραφίες, Βίντεο: Κώστας Δρίμτζιας, Μάνος Μεγαλούδης
Web Banner Designer: Περικλής Καραθανάσης, Βίκη Γκαζανίδου (Vipe Productions)
Μουσική Επιμέλεια: Στέλλα Μαρή
Χειρισμός μουσικής: Νίκος Σκαμάγκας
Παίζουν (αλφαβητικά): Ανδρέας Ανδρεάδης, Κατερίνα Γκατζόγια, Χαρά Κονταξάκη, Στέλλα Μαρή, Αγγελική Μπίνη, Στέφανος Σπετσιέρης

ΠΗΓΗ

Σχόλια

SpiderMetrix