ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ
(διασκευή: Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη, εικονογράφηση: Σβετλίν)

το Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012, στις 12 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Σίγουρα γνωρίζεις τον Αίσωπο,  τον μεγαλύτερο και πιο διάσημο παραμυθά όλων των εποχών.
Η ηθοποιός και εμψυχώτρια Πωλίνα Γουρδέα σας περιμένει σε μια πρωτότυπη διαδραστική εκδήλωση  για ατέλειωτη διασκέδαση.
Ακολουθώντας τους μύθους του Αισώπου,  ζώα και άνθρωποι μπλέκονται ιδανικά μεταξύ τους
και χαρίζουν πολύτιμα μηνύματα, αξίες ζωής.

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο!
Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Γνωστοί και άγνωστοι μύθοι του Αισώπου, που διασκεδάζουν και διδάσκουν τα παιδιά, ζωντανεύουν μέσα από μοναδικά έργα ζωγραφικής. Ζώα και άνθρωποι μπλέκονται ιδανικά στις ιστορίες του μεγαλύτερου παραμυθά των αιώνων, μεταφέροντας πολύτιμα μηνύματα, αξίες ζωής.
Κυκλοφορεί και έκδοση που συνοδεύεται από CD με 10 τραγούδια σε στίχους Κωνσταντίνας Καραφέργια και μουσική και ενορχήστρωση του Ανδρέα Κατσιγιάννη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟ
Ο Σβετλίν Βασίλεβ γεννήθηκε το 1971 στο Ρουσέ της Βουλγαρίας. Σπούδασε στη Μέση Σχολή Καλών Τεχνών «Τσ. Λαβρένοβ» στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας και στη συνέχεια στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών «Ν. Πάβλοβιτς» στη Σόφια, με ειδικότητα τη ζωγραφική. Από το 1992 εικονογραφεί παιδικά βιβλία, ενώ από το 1997 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Το 2004 τιμήθηκε με το Ειδικό Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης για το βιβλίο Δον Κιχώτης.



• Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλα τα παιδιά (ηλικίας από 4 ετών)
• Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.
• Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

Όσοι είστε μέλη της ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑΣ, του Kid Club των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, έχετε προτεραιότητα για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση.
Δηλώστε πρώτοι συμμετοχή έως την Τετάρτη, 14 Μαρτίου.

Σχόλια

SpiderMetrix