ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το Temu είναι μια πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως ρούχα, ηλεκτρονικά, είδη σπιτιού, καλλυντικά και πολλά άλλα. Η πλατφόρμα επιδιώκει να παρέχει ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, συνδυάζοντας ευκολία και αξιοπιστία στις συναλλαγές. Βασικά χαρακτηριστικά του Temu περιλαμβάνουν: - Ευρεία Γκάμα Προϊόντων: Οι χρήστες μπορούν να βρουν προϊόντα από διάφορες κατηγορίες, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους. - Ανταγωνιστικές Τιμές: Το Temu προσφέρει συχνά εκπτώσεις και προσφορές, καθιστώντας το ελκυστικό για όσους αναζητούν ευκαιρίες. - Εύκολη Πλοήγηση: Η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη με τρόπο που διευκολύνει την αναζήτηση και την αγορά προϊόντων. - Αξιοπιστία και Ασφάλεια: Προσφέρει ασφαλείς τρόπους πληρωμής και διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. - Γρήγορη Παράδοση: Συνεργάζεται με αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς για να εξασφαλίσει γρήγορη και ασφαλή παράδοση των παραγγελιών. Το Temu συνεχώς εξελίσσετα

ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Δικαίωμα στην περίθαλψη έχουν αποκτήσει δεκάδες ανασφάλιστοι πολίτες έλληνες και αλλοδαποί οι οποίοι προσέρχονται στο Κοινωνικό Ιατρείο που λειτουργεί στην Πρέβεζα. Αυτή τη στιγμή πάνω από 20 γιατροί, οδοντίατροι, φυσιοθεραπευτές, νοσηλευτές, ψυχολόγοι κ.α. προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Κοινωνικό Ιατρείο, ενώ υπάρχουν και συνεργαζόμενοι ιδιώτες γιατροί που δέχονται, επίσης χωρίς αμοιβή, περιστατικά που χρειάζονται εξειδικευμένες διαγνώσεις και θεραπείες, τις οποίες δεν μπορεί να προσφέρει το Ιατρείο.

Να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό ιατρείο λειτουργεί κάθε απόγευμα και συγκεκριμένα:
Δευτέρα 6-8 μ.μ. Παιδιατρικό
Τρίτη 6-8 μ.μ. Ψυχολογική Υποστήριξη Παιδιών-Εφήβων-Γονέων
Τετάρτη 6-8 μ.μ. Παθολογικό
Πέμπτη 6-8 μ.μ. Ψυχολογική υποστήριξη ενηλίκων
Παρασκευή 7-9 μ.μ. Καρδιολογικό.

Κάθε πρωί από τις 10 έως τις 12 λειτουργεί γραμματεία στο χώρο του ιατρείου για πληροφορίες, ραντεβού και συλλογή φαρμάκων, ενώ όποιος θέλει να επικοινωνήσει με το κοινωνικό ιατρείο μπορεί να το κάνει στο τηλέφωνο 2682 089 805 από τις 10 έως τις 12 το πρωί και στις ώρες λειτουργίας των ιατρείων.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σχόλια

SpiderMetrix