ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ

Η Περιφέρεια Αττικής αντιλαμβανόμενη τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες σήμερα και, ιδιαίτερα, οι ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες (άποροι, ανασφάλιστοι κλπ), παρέχουν τη δυνατότητα καθημερινής δωρεάν εξέτασης ανασφάλιστων ανδρών και γυναικών με ψηφιακή μαστογραφία και μαγνητική τομογραφία.

Οι δωρεάν εξετάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης της πρώην Νομαρχίας Αθηνών και της νυν Περιφέρειας Αττικής με τη Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνολικής δαπάνης 3 εκατ. ευρώ.

Απευθύνονται σε πολίτες που αντιμετωπίζουν χρόνια νοσήματα και δεν έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν, σε όλη την Αττική και όχι μόνο σε κατοίκους της πρώην Νομαρχίας Αθηνών.

Σημειώνεται ότι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο Πανεπιστημίου Αθηνών» (Τμήμα Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης) καθώς και στις κατά τόπου Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής.

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr

Σχόλια

SpiderMetrix