ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ

  • Το κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προσφέρει στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του ορισμένες από τις σπουδαίες εκδόσεις του σε ηλεκτρονική μορφή. Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τους οδηγούς που προσφέρονται από το ίδρυμα εδώ.
  • Ρίξτε επίσης μια ματιά στο "100 χρόνια θέατρο του Βασίλη Φωτόπουλου" εδώ, στην "Ελληνική Θαλασσογραφία" του Μανώλη Βλάχου εδώ
  • Μπορείτε να διαβάσετε την Καινή Διαθήκη κατευθείαν από το Σιναϊτικό Κώδικα έναν από τους αρχαιότερους χειρόγραφους κώδικες, που περιλαμβάνουν το σύνολο της Καινής Διαθήκης, μέσα από μία εξαιρετική εφαρμογή, που προσφέρει παράλληλη μεταγραφή και μετάφραση του χειρόγραφου κειμένου εδώ.
  • Στην εξαιρετική Πύλη για την Ελληνική Γλώσσα θα βρείτε μια εξαιρετική ανθολογία της ελληνικής ποίησης του 19ου αιώνα από τον Ι. Πολέμη εδώ.
  • Στη συλλογή «Κοσμόπολις» θα βρείτε το πρωτοχρονιάτικο διήγημα του Παπαδιαμάντη «Τα Λιμανάκια» εδώ, ενώ στην ψηφιακή συλλογή Ανέμη θα βρείτε και την πολύ ενδιαφέρουσα αλληλογραφία του Παπαδιαμάντη, όπου αποκαλύπτεται η πάλη του μεγάλου συγγραφέα με την καθημερινότητα εδώ.
  • Στην εξαιρετική Ανέμη θα βρείτε επίσης από τη Θεία Κωμωδία του Δάντη εδώ, έως το «Αι γυναίκες εις την λαογραφία» του Σ. Κυριακίδη εδώ και από το «Αι τελευταίαι ημέραι της βασιλείας του Όθωνος» του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη εδώ, έως τον Άμλετ του Σέξπιρ μεταφρασμένο από τον Δ. Βικέλα εδώ.
  • Μπορείτε να διαβάσετε το απολαυστικό «Αι νέαι Αθήναι» του 1860, ένα περιγραφικό οδηγό της ελληνικής πρωτεύουσας, γραμμένο τότε ακόμα που «η περιοχή Σκαραμαγκά είναι η ωραιοτέρα εξοχή των Αθηνών», στα Πατήσια είχε μόνο «κήπους ωραίους», όπου κάθε Κυριακή γινόταν ο δημόσιος περίπατος, τότε που 24 αρτοποιεία εξυπηρετούσαν όλη την Αθήνα και το βούτυρο ήταν σπάνιο εδώ 
  • Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε στην ψηφιακή βάση του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης την επίκαιρη διατριβή της Ευφροσύνης Ζανίκα «Ολιστική προσέγγιση του δανεισμού: φιλοσοφικές και κοινωνικές παράμετροι του φαινομένου της δανειοληψίας στη σύγχρονη καταναλωτική κοινωνία» εδώ.
  • Στην Ψηφιακή Βάση των Δημοσίων Βιβλιοθηκών της Ελλάδας θα βρείτε ένα μεγάλο μέρος της αρχαίας ελληνικής γραμματείας και μεταξύ άλλων Γκαίτε, Keats, Wordsworth, Shelley, Μπάιρον, Σολωμό, Παπαδιαμάντη, Ροΐδη, Καβάφη και τα άπαντα Κρυστάλλη (πολύ χρήσιμο ανάγνωσμα, ειδικά αν γεννηθήκατε την ώρα που περνάγαν τα καράβια και αυτό σας έκανε πολύ ευάλωτους βλ. βιντεο) 


ΠΗΓΗ


Σχόλια

SpiderMetrix