ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ 10.000 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Η/Υ

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, «Equal Society - Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών» στα πλαίσια των δράσεών του για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ενίσχυση της απασχόλησης, ανακοινώνει μια σειρά από ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα κατάρτισης και στοχευμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων για ανέργους και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η Equal Society συνεργάζεται με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ενεργοποιεί την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στις ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες προκειμένου να υλοποιηθεί ένα ευρύ πρόγραμμα ενίσχυσης και επαγγελματικής αποκατάστασης των ανέργων της χώρας μας.

Στο σύνολό τους 10.000 άτομα που εντάσσονται στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού έχουν τη δυνατότητα να καταρτιστούν σε περίπου 200 εκπαιδευτικά κέντρα από όλη την Ελλάδα. Άνεργοι, φοιτητές, αγρότες, δημόσιοι υπάλληλοι που θα τεθούν σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας, και αυτοαπασχολούμενοι που θέλουν να βελτιώσουν τη θέση τους, όλοι μπορούν ακολουθώντας την ψηφιακή γνώση να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Θα αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό για το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα πληρώνοντας μόνο τα εξέταστρα της πιστοποίησης. ΔΩΡΕΑΝ θα έχουν 28 ώρες μαθήματα πληροφορικής, 100 ώρες τηλεκατάρτισης, συμβουλευτική από κορυφαίους Διευθυντές προσωπικού μεγάλων επιχειρήσεων, ένα χρήσιμο έντυπο οδηγό προσλήψεων με τεχνικές εύρεσης εργασίας για την Ελλάδα και το εξωτερικό, πολλά εκπτωτικά κουπόνια σε υπηρεσίες και προϊόντα, e-books όλων των μαθημάτων κ.α.

Η πρωτοβουλία της Equal Society τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του υπουργείου Παιδείας, και είναι ενταγμένη στη δράση του ΟΑΕΔ «Ειδικές Τιμές για Ανέργους». Πρόκειται για μια δράση που χρηματοδοτείται εξολοκλήρου μέσω προγραμμάτων «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» ιδιωτικών εταιρειών, φορέων εκπαίδευσης, κατάρτισης και πιστοποίησης.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε στην Equal Society Tηλ. 211-7051841 email: info@equalsociety.gr

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σχόλια

SpiderMetrix