ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το partodosto.gr είναι η πιο σημερινή πρόταση αντίδρασης στους περιορισμούς και στο lifestyle της κατανάλωσης. Εδώ μπορείς να δώσεις στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχει άλλος τρόπος να ζεις, πιο έξυπνος και πιο ενεργός, κάνοντας κάτι καλό για σένα ή για τους άλλους. Στο partodosto.gr μπορείς να ανταλλάξεις αντικείμενα ή υπηρεσίες, να δωρίσεις ή να πουλήσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι ή ακόμη και να ανακυκλώσεις.

Το partodosto.gr είναι ένας τόπος όπου μπορείς να συναντήσεις ανθρώπους και να συνδιαλλαγείς μαζί τους, μια δραστήρια πλατεία όπου μπορείς να δώσεις και να πάρεις, με τον τρόπο που σε συμφέρει. Εδώ τη δύναμη την έχεις εσύ.

Το partodosto.gr είναι φτιαγμένο για να σε βοηθήσει να ορίσεις ξανά τη σχέση σου με τα αντικείμενα ή το χρόνο σου. Προτείνει μία ουσιαστική και διασκεδαστική λύση στη σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα, αλλά και ένα νέο, αισιόδοξο τρόπο ζωής, που προσπερνά το χρήμα με τη στενή του έννοια και επανακαθορίζει την αξία των καθημερινών πραγμάτων.

Αποστολή μας στο partodosto.gr είναι να ενώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους δίνοντάς τους τη δύναμη να αντιδράσουν και να εξελιχθούν. Τη δύναμη να ανταλλάξουν, να δωρίσουν, να ανακυκλώσουν και να αλλάξουν τη ζωή τους εξοικονομώντας χρήματα και δίνοντας τη δική τους αξία σε αντικείμενα, προϊόντα και υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες Κάντε Click Εδώ

Σχόλια

SpiderMetrix