ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DJ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

H SAE Athens σε συνεργασία με την QNQ Productions παρουσιάζει ένα μοναδικό σεμινάριο με δύο από τους καλύτερους turntablists στον κόσμο, τον D-Styles και τον DJ Excess!

Ο D-Styles, κατά καιρούς μέλος των Beat Junkies, Invisbl Skratch Piklz και Gunkhole, έχει κυκλοφορήσει μερικά από τα πιο επιδραστικά για τη σκηνή άλμπουμ ("Phantazmagorea", "Sqratchers Delight"), ενώ ως resident dj της περίφημης "Low End Theory" club βραδιάς στο Λος Άντζελες, διαμόρφωσε και διέδωσε τη λεγόμενη "νέα beat σκηνή του L.A." μαζί με ονόματα όπως οι Gaslamp Killer, Ras G και Gonjasufi.

O DJ Excess, πρωτοπόρος της scratch σκηνής και μέλος των Ned Hoddings, Crate Bullies και Hop-Fu (ένα απολαυστικό audio-visual project που συνδύαζε την hip hop μουσική με το.. kung fu!), δίνει τη δική του μάχη πίσω από τα decks τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους από τους κορυφαίους καλλιτέχνες στο χώρο, όπως οι KRS-One, Wu-Tang Clan, DJ A-Trak, Public Enemy, The Pharcyde, John Legend κ.ά.

Τα θέματα του σεμιναρίου θα κινηθούν από την παρουσίαση και ανάλυση διαφόρων τεχνικών scratching, καλύπτοντας turntable creativity και αυτοσχεδιασμούς, phrasing, drumming και flows. To σεμινάριο θα συντονίσει ο Sparky T, βασικός εισηγητής του DJ Course της SAE.

Μία μοναδική εμπειρία όχι μόνο για τους fans του turntablism, αλλά και όσους έχουν την περιέργεια να δουν μια διαφορετική πτυχή του DJing της εποχής μας, όπου το πικάπ χρησιμοποιείται σαν αυτόνομο μουσικό όργανο!

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου / 19:00 - 21:00

Δηλώσεις συμμετοχής: 210 3217661 (καθημερινά, 14:00 - 21:00) - bookings@sae.edu.gr

Σχόλια

SpiderMetrix