ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

6 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ PEDIGREE®

Σκέφτεστε να υιοθετήσετε ένα σκύλο χωρίς σπίτι; Tο Pedigree® θα είναι κοντά σας σε αυτή την απόφαση, προσφέροντάς σας δωρεάν τροφή για τους πρώτους 6 μήνες!

Αν πάλι μόλις υιοθετήσατε, σας αξίζουν συγχαρητήρια! Θα πρέπει να είστε περήφανοι γι' αυτό!

Το Pedigree® επιβραβεύει την υπεύθυνη υιοθεσία και προσφέρει δωρεάν τροφή για 6 μήνες σε όσους υιοθετούν ένα σκύλο από καταφύγιο ή φιλοζωική οργάνωση που περιλαμβάνεται στη λίστα με τις φιλοζωικές οργανώσεις (βλ. σελίδα «Πώς να υιοθετήσω») . Για να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE®, θα πρέπει να ισχύουν τα παρακάτω:
  • Υιοθεσία μέσω φιλοζωικής οργάνωσης η οποία περιλαμβάνεται στη λίστα που υπάρχει στην αίτησης συμμετοχής (βλ. παρακάτω).
  • Τοποθέτηση μικρό-τσιπ (ηλεκτρονική ταυτότητα), ο αριθμός του οποίου είναι καταχωρημένος στο όνομά σας. Ο σύλλογος Ελλήνων Κτηνιάτρων και η Φιλοζωική Οργάνωση από όπου έγινε η υιοθεσία, θα πρέπει να διαθέτουν αντίγραφα του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής ταυτοποίησης (δίνονται από τον κτηνίατρο που τοποθετεί το μικρό-τσιπ) για να είναι σε θέση να μας επιβεβαιώσουν την καταχώρηση του αριθμού του μικρό-τσιπ στο όνομά σας.
  • Συμπλήρωση όλων των στοιχείων της αίτησης συμμετοχής στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE® και αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σχόλια

SpiderMetrix