ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΥΣΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ GoldCard ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗ

Από της 10/10/2011 και μέχρι 31/12/2011 το GetPrize σε συνεργασία με το CityFood.gr το οποίο ξεκινάει την νέα του καμπάνια Foodeal by Goldcard,σας προσκαλεί και μαζί με εσάς και όλους τους φίλους σας, για το καλύτερο Deal της χρονιάς.

Το Foodeal by Goldcard σε συνεργασία με τα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης της Αθήνας και ίσως και άλλων περιοχών, για όλο το 2012 θα σας κάνουν το τραπέζι με εκπτώσεις έως και -50% για 2(δύο) έως και 8(οχτώ) άτομα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να γίνετε μέλη εδώ στο group του GetPrize(για όσους δέν είναι) και να κάνετε εγγραφή στο http://www.getprize.gr/. Μόλις συμπληρωθούν τα 5000 (και περισσότερα) μέλη θα αποκτήσουν αυτόματα το παραπάνω προνόμιο.

Στο τέλος της καμπάνιας αυτής, θα λάβουν όλοι τις ΧΡΥΣΕΣ ΚΑΡΤΕΣ της GoldCard.

H κάθε κάρτα θα είναι ατομική και θα σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε μεγάλες εκπτώσεις στο φαγητό, για σας και την παρέα σας.

Σε περίπτωση που δεν φτάσουν 5000 μέλη ακυρώνεται αυτόματα η καμπάνια και μετά όλοι θα πρέπει να πληρώσετε για να αποκτήσετε την ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΤΑ, εφόσον το επιθυμείτε.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

SpiderMetrix