ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΟΑΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ (18-30 ΕΤΩΝ)

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, το Ινστιτούτο Νεολαίας και την ευγενική χορηγία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, διαθέτει 2.000 εισιτήρια δωρεάν στους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (ηλικίας 18-30 ετών) για τον αγώνα Ελλάδα - Κροατία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 21:00 στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2012.

Η διάθεση των εισιτηρίων, θα γίνει από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, Αχαρνών 417, ʼγιος Ελευθέριος, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011, ώρα 10:00 πμ - 17:00 μ.μ. (αμφιθέατρο Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, Ισόγειο) και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Για πληροφορίες καλείτε στα τηλ. 210-2599422-444

Πληροφορίες σχετικά με την Κάρτα Νέων θα βρείτε στο site: http://www.europeanyouthcard.gr/

Πρόσβαση: Σταθμός ΗΣΑΠ Αγ.Ελευθέριος, Τρόλεϊ Γραμμή 6, Λεωφορεία Γραμμές Β9, Γ9 (Στάση Κοκκινάκη)!

Σχόλια

SpiderMetrix