ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΒΑΣΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Ένα δώρο για όλους όσους εγγραφούν στο newsletter του gogogadget.gr

Απλά παραγγείλτε το προιόν σαν να το αγοράζατε και κάντε “τσεκ” στο κουτάκι αποστολής ενημερωτικών email.

Περιγραφή: Πολλές φορές που θέλουμε να φορτίσουμε το κινητό μας είμαστε αναγκασμένοι να το αφήσουμε στο πάτωμα καθώς δεν υπάρχει κάποιο σημείο που να μπορούμε να το ακουμπήσουμε. Αυτό πολλές φόρες δημιουργεί κινδύνους για την ασφάλεια του κινητού αλλά και την δική μας καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε σκοντάψει στο καλώδιο του κινητού. Η βάση στήριξης είναι ένα πρακτικό και εύχρηστο gadget που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα παραπάνω προβλήματα και να φορτίσετε το κινητό σας τηλέφωνο εύκολα και απλά.

Η λειτουργία του είναι απλή: Τοποθετείτε την βάση φόρτισης ανάμεσα στον φορτιστή του τηλεφώνου και στην πρίζα στην οποία θα συνδέσετε τον φορτιστή. Έπειτα τυλίγετε το έξτρα μήκος του καλωδίου γύρω από την βάση φόρτισης έτσι ώστε να μην μπλέκεται στα πόδια σας και σας ενοχλεί. Βάζετε τον φορτιστή στην πρίζα περνώντας τον μέσα από το ειδικό άνοιγμα που διαθέτει η βάση φόρτισης και ύστερα ακουμπάτε το κινητό σας τηλέφωνο στην επίπεδη επιφάνεια της βάσης. Έτσι προσφέρει την τέλεια θέση στο κινητό σας για την ασφαλή φόρτιση του. Η βάση στήριξης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την φόρτιση άλλων συσκευών όπως Mp3 Player, PDA, φωτογραφικές μηχανές, iPod κτλ.

Η βάση στήριξης είναι διαθέσιμη στα παρακάτω χρώματα: Γαλάζιο, Μαύρο, Ροζ

Οδηγίες παραλαβής
  • Η παραλαβή του δώρου,γίνεται από τα συνεργαζόμενα καταστήματα χωρίς καμία χρέωση.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε αποστολή στο χώρο σας, θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα αποστολής.
  • Δεν έχετε καμία υποχρέωση αγοράς άλλων προιόντων
  • Το email σας θα χρησιμοποιείται απο την GoGoGadget.gr,αποκλειστικά καιμόνο για την αποστολή ενημερωτικών emails με προιόντα και προσφορές.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε click εδώ.

Σχόλια

SpiderMetrix