ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ BLOG

Κάθε φορά που επισκέπτεσθε το blog "ΔΕΙΓΜΑΤΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΚΟΥΠΟΝΙΑ" κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε με δωροεπιταγές.

Η διαδικασία είναι απλή και δεν χρειάζεται να κάνετε καμία εγγραφή, καθώς συμμετέχετε όταν είσαστε συνδεδεμένοι με το προφίλ σας στο facebook (άρα συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν λογαριασμό στο facebook).

Κάθε μέρα κερδίζετε πόντους με τους εξής τρόπους:
  1. 100 πόντοι στην πρώτη σας επίσκεψη στο blog (τους κερδίζετε αυτόματα)
  2. 100 πόντοι για το πρώτο σχόλιο που θα γράψετε (κάνετε κλικ κάτω αριστερά έκει που γράφει "Rewards" και μετά πατάτε το βελάκι εκεί που γράφει "WANT MORE POINTS? DO THESE NEXT DAILY!" για να εμφανιστεί το πεδίο με τα σχόλια)
  3. 100 πόντοι για το πρώτο σας like (κάνετε κλικ πάνω αριστερά εκεί που γράφει "Rewards" και μετά πατάτε like εκεί που γράφει "WANT MORE POINTS? DO THESE NEXT DAILY!")
  4. 100 πόντοι για το πρώτο +1 που θα κάνετε (πατάτε το κουμπί "+1")

Οι ενέργειες 3 και 4 πρέπει να γίνονται από διαφορετική σελίδα του blog κάθε μέρα (πρέπει δηλαδή να μπαίνετε σε διαφορετικό άρθρο του blog κάθε μέρα και να κάνετε like και +1)

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίζετε ως 400 πόντους κάθε μέρα.

Υπάρχουν δωροεπιταγές για διάφορα καταστήματα (που μπορείτε να δείτε αν κάνετε κλικ στο "Rewards" και μετά κλικ στο tab "catalog") που μεταβάλλονται κατά διαστήματα.


Τέλος, διευκρνίζεται ότι αυτό το πρόγραμμα παρέχεται από το punchtab.com και ότι το blog δεν φέρει ευθύνη για τυχών μη απόδοση των δωροεπιταγών.

Σχόλια

SpiderMetrix