ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

StudentHouse.gr - Φοιτητική στέγη και φθηνή ενοικίαση χωρίς μεσιτική προμήθεια κάντε κλικ εδώ

Η πρώτη ελληνική ηλεκτρονική υπηρεσία εύρεσης φοιτητικής στέγης και φθηνής ενοικίασης, που καταργεί την μεσιτική προμήθεια. Το www.studenthouse.gr προβάλλει τα οικονομικότερα ακίνητα προς ενοικίαση σε όλη την Ελλάδα και φέρνει σε επαφή τον ενδιαφερόμενο ενοικιαστή με τον ιδιοκτήτη, χωρίς απολύτως κανένα ενδιάμεσο κόστος μεσιτείας, εντελώς δωρεάν.

Σχόλια

  1. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
    Ενοικιάζεται διαμέρισμα 67 τμ.καθαρό,1 υπνοδωμάτιο,σαλόνι κουζίνα, μπάνιο,σε άριστη κατάσταση,με κεντρική θέρμανση-ωρομετρητή, 1ος όροφος,κήπος, θέα στην περιοχή Αγ. Λουκάς-ΤΕΙ στην Καβάλα.
    Πληροφορίες: 2510 243658 και 6976161422

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΔΩΝ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ, 2,5ΑΡΙ, 57 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕ ΚΗΠΟ 9 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΕΝΤΑ, 250 ΕΥΡΩ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΑΕΡΙΟ, ΛΙΓΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ.
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Κ. ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΙΝ.: 6979281581 - 6938864592

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
    Ενοικιάζεται διαμέρισμα 67 τμ.,1 υπνοδωμάτιο,σαλόνι κουζίνα, μπάνιο,χωλ,αποθήκη πλήρες ανακαινισμένο , σε άριστη κατάσταση,με κεντρική θέρμανση ,με μπαλκόνι ηλιακό , πολύ ησυχη οικοδομή,λίγα κοινόχρηστα,ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

SpiderMetrix