ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

Η Dionic Solar προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την υλοποίηση φωτοβολταϊκών έργων σε στέγες και ταράτσες κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων. Η εταιρία παρέχει στους πελάτες ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών που αποσκοπούν στην παράδοση του έργου «με το κλειδί στο χέρι». Περιληπτικά οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι οι παρακάτω:
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επένδυση σε φωτοβολταϊκά και την καλύτερη δυνατή λύση εξοπλισμού με βάση τον προϋπολογισμό του πελάτη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου έργου.
  • Μελέτη για την χωροθέτηση, εγκατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρίας μας που διαχειρίζονται το κάθε έργο από το ξεκίνημα έως το τέλος του.
  • Διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών με ΔΕΗ και Πολεοδομία, όπου αυτό απαιτείται. Οι συνεργάτες μας θα ολοκληρώσουν όλες τις διαδικασίες για λογαριασμό του πελάτη μας χωρίς αυτός να χρειαστεί να απευθυνθεί στις υπηρεσίες αυτές.
  • Δανειοδότηση μέχρι και το 100% της αξίας επένδυσης. Μέσα από την στρατηγική μας συνεργασία με μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα έχουμε διαμορφώσει εναλλακτικά προγράμματα χρηματοδότησης που μπορούν να καλύψουν μέχρι και το 100% της αξίας επένδυσης για οποιοδήποτε έργο.
  • Εγκατάσταση και παράδοση του εξοπλισμού από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας. Με βάση την μελέτη από τους μηχανικούς μας, τα συνεργεία μας υλοποιούν την εγκατάσταση όσο σύνθετη και ιδιαίτερη απαιτηθεί να είναι. Χρησιμοποιώντας πάντα πιστοποιημένο εξοπλισμό για το σύνολο των υλικών εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση και απρόσκοπτη λειτουργία της εγκατάστασης.
  • Ετήσια συντήρηση και έλεγχος καλής λειτουργίας του εξοπλισμού. Παρέχουμε συμβόλαιο συντήρησης του εξοπλισμού για όλη τη διάρκεια ζωής του ελέγχοντας την εγκατάσταση και κάνοντας εξειδικευμένες μετρήσεις απόδοσης που πιστοποιούν την ορθή λειτουργία του συνόλου του εξοπλισμού.
  • Ασφάλεια της επένδυσης και του εξοπλισμού. Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά ιδρύματα προσφέρουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για τον εξοπλισμό που καλύπτει τις φθορές, τις βλάβες και τις όποιες καταστροφές μπορεί να συμβούν. Επίσης παρέχουμε ασφάλεια για την επένδυση και τα χρηματικά ποσά που αναμένονται από τη λειτουργία της εγκατάστασης και του εξοπλισμού.
Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής:
  1. Ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει τη φόρμα ενδιαφέροντος  Κάντε Click Εδώ 
  2. Η Dionic Solar επικοινωνεί με τον ενδιαφερόμενο για μια πρώτη επικοινωνία και εφόσον ο ενδιαφερομένος φαίνεται να πληροί τις προϋποθέσεις κανονίζουν να περάσουν να δουν τον χώρο.
  3. Στη συνέχεια, εφόσον και από κοντά ο ενδιαφερόμενος πληροί τις προϋποθέσεις, και εξακολουθεί να ενδιαφέρεται, ζητάει και του στέλνουν οικονομική προσφορά.
  4. O ενδιαφερόμενος μπορεί να αποδεχτεί την οικονομική προσφορά ή να την απορρίψει.
  5. Εφόσον αποδεχτεί και την οικονομική προσφορά, τότε υπογράφει ο ενδιαφερόμενος και καταβάλει μια μικρή προκαταβολή.

Σχόλια

SpiderMetrix