ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Το www.petas.gr είναι το νέο online ταξιδιωτικό γραφείο για όλες τις τουριστικές υπηρεσίες με φθηνά αεροπορικά & ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο. Το petas.gr παρέχει τη δυνατότητα συνδυασμένων υπηρεσιών με επιλογή μέσα από μια ευρεία γκάμα ξενοδοχείων παγκοσμίως και ενοικιάσεων αυτοκινήτων με εγγυημένη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αγοράς ταξιδιωτικής ασφάλειας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών.

Το petas.gr συνδυάζει την προχωρημένη τεχνολογία και τεχνογνωσία με την εμπειρία του προσωπικού που εξυπηρετεί με αμεσότητα τον χρήστη του online συστήματος. Είναι ένα μοντέρνο και εύκολο στη χρήση site με φρέσκιες προτάσεις για εκδρομές και ταξίδια, με προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια για τους χρήστες. Στόχος μας η ποιότητα στη διαδικτυακή πώληση τουριστικών προϊόντων με εγγυημένα άψογο service στις καλύτερες τιμές.

Η μακρά παρουσία και εμπειρία στο χώρο του παραδοσιακού (offline) τουρισμού επιτρέπει στο προσωπικό του petas.gr να καλύπτει με ταχύτητα και επάρκεια τις ανάγκες του χρήστη ανά πάσα στιγμή. Τα γραφεία βρίσκονται επί της Πεντέλης 26, στο Παλαιό Φάληρο και είναι ανοικτά από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 09:00-18:00 & κάθε Σάββατο από τις 10:00-14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες Κάντε Click Εδώ

Σχόλια

SpiderMetrix