ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η νέα δυναμική ιστοσελίδα προσφορών bookoffers.gr έρχεται να φέρει στον σπίτι του κάθε βιβλιόφιλου τις μεγαλύτερες προσφορές σε βιβλία από όλους τους εκδοτικούς οίκους της χώρας. Με επίκεντρο την αρχαία γραμματεία, τις ιστορικές μελέτες και την φιλοσοφία, η ιστοσελίδα μας, κάθε μέρα, σας φέρνει τα καλύτερα βιβλία σε τιμές που δεν έχετε φανταστεί ποτέ.

Το bookoffers.gr είναι ιδιοκτησία των εκδόσεων ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ οι οποίες δραστηριοποιούνται στην έκδοση της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας εδώ και 50 περίπου χρόνια.

Οι θεματικές κατηγορίες των βιβλίων που θα προσφέρονται είναι έξι:

Αρχαία Γραμματεία - Φιλοσοφία - Λογοτεχνία- Μελέτες , είναι ο κύριος άξονας ενώ θα υπάρχουν πάντα βιβλία για παιδιά και μια ειδική κατηγορία με προσφορές βιβλίων γενικού ενδιαφέροντος.

Θα υπάρξουν προσφορές με cd κλασσικής μουσικής και cd απαγγελίας βιβλίων, όπως και προσφορές dvd-rom βιβλίων όπως και εγκυκλοπαίδειες ( σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Η διαδικασία είναι απλή: Επιλέγετε μία προσφορά, πληρώνετε με την πιστωτική σας κάρτα και τα βιβλία σας έρχονται στην διέυθυνσή σας μέσα σε λίγες μέρες με ταχυμεταφορέα.

Οι προσφορές περιλαμβάνουν έκπτωση που κυμαίνεται απο 20% έως 85%. Εξαιρούνται τα βιβλία που εμπίπτουν στον νόμο περί ενιαίας τιμής (τα βιβλία που έχουν πρωτοεκδοθεί την τελευταία διετία). Σε αυτήν την περίπτωση η έκπτωση ορίζεται βάσει νόμου στο 10%.

Στις περισσότερες προσφορές τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Όπου δεν ισχύει αυτό θα αναγράφεται ρητώς η επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες Κάντε Click Εδώ 

Σχόλια

SpiderMetrix