ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλα τα προϊόντα έως 19,99€! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2023. Η εταιρεία Ligglo έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των γυναικείων υποδημάτων από το 1985 και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 3 εταιρικών καταστημάτων, μία βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών και ένα εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη! Η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της λιανικής πώλησης την έκανε να στραφεί στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με στόχο να προσφέρει ποιότητα, αξία και εγγύηση σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα! Κάνοντας ένα κλικ στο ligglo.com μπορείτε να βρείτε τα πιο in παπούτσια, ρούχα, μαγιό, beachwear, αξεσουάρ, τσάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ 1.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Club Agia Anna Summer Resort


Με το σύνθημα «Αυτό το καλοκαίρι πάμε όλοι διακοπές» το Club Agia Anna Summer Resort του τουριστικού Ομίλου Maestro Group είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πρωτοποριακή προσφορά Εταιρικής Κοινωνικής Eυθύνης, ανταποδίδοντας με τον τρόπο αυτό ένα μικρό μέρος της αγάπης των πιστών πελατών του, αλλά και στηρίζοντας ενεργά τους νέους φίλους που σήμερα βιώνουν τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Θεωρώντας ότι οι διακοπές πρέπει να αποτελούν δικαίωμα και όχι προνόμιο για λίγους, φέτος το καλοκαίρι και συγκεκριμένα για όλο τον Ιούνιο το Club Agia Anna Summer Resort θα φιλοξενήσει στο club για πενθήμερες διακοπές εντελώς δωρεάν τις πρώτες 1000 οικογένειες άνεργων που θα κάνουν κράτηση.

Με την ενέργεια αυτή γίνεται η αρχή και ανοίγονται νέοι δρόμοι για ανάλογα προγράμματα ΕΚΕ στον τουρισμό, πράγμα που έλλειπε από τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Ελπίζουμε πως σύντομα κι άλλες επιχειρήσεις του κλάδου θα συμβάλλουν, η καθεμία στο βαθμό που μπορεί, έτσι ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια και να βοηθηθούν πραγματικά οι ομάδες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Στόχος είναι αυτό το καλοκαίρι όχι μόνο χίλιοι, αλλά όλοι οι άνεργοι να μπορέσουν να κάνουν διακοπές μαζί με τις οικογένειες τους σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 3602 202 και στο www.clubagiaanna.gr

Σχόλια

SpiderMetrix